slm herkese yıllardır saçlarım mavi siyah, tenim ne esmer nede kumral, kumrala daha yakında diyebilirim. Saçlarımı 2 aydır boyamıyorum rengini değiştirmek istiyorum fakat kuaför 120 tl dedi. kendim evde nasıl bir uygulama yapmalıyım. şuan rengi koyu kahve siyah gibide. evde boyarsam iki renk olur diye korkuyorum. rengini soğan kabuğuna dönüştürebilirmiyim. yada açık kumral tonlara.:18::18::18: cesaretim yok açıkcası deneyen yapan hatta emin olan varmı ???
canım biraz araştırırsan bu bölümde aradığını bulabilirsin çünkü bir çok kişi yoğun renk açıcılarla,loreal in boya silicileriyle siyah saçlarından kurtuldu.
Benim de saçım bir ara mavi siyahtı. Ben 3-4 ay dinlendirdikten sonra kuaförde açtım. Evde de yaparsın istersen ama çook uğraşman ve dikkatli olman gerekiyor. Mesela dipten gelen kendi saç rengine açıcıyı sürdüğün zaman daha kısa sürede yıkaman lazım. Daha sonra uçlara doğru işlem yapman lazım. Siyah sonuçta bu, pigmentleri saç teline yapışıyor ve açması hakikaten zor. İlk açmayı kuaförde yaptır bence, sonra kendin istediğin şekilde boyarsın.