• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyahtan dönmek istiyorum

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
arkadaşlar benim kendi rengim koyu kestane siyaha çalan renkti.şimdi kullandığım ise mavi siyah ondan evvel 2 3 yıl akus çilek rengine boyadım çok memnundum çok da seviyodum o rengi ama malesef çok akıyordu terlerken bile şimdi sıkıntıdan tekrar boyatmak istiyorum karamel renginenasıl bi yol izlemem gerek bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler

canım mavi siyahtan kolay kolay dönebilceğini sanmıyorum ben, önce biraz akıtman lazım en azından sonra yavaş yavaş anca olur, ama açıcı kullanabilirsin

banyo yaparken bi paket kabartma tozu dök ıslak saçına 15 dk beklet sonra yıka iyi akıtıyor rengi... ama sonra saç kremi kullanmayı unutma..

çok teşekkür ederim kızlar özellikle kabartma tozunu denicem inşallah akıtır çok saolun tekrardan....

Mavi siyah en zor renktir.Kesinlikle açılmaz.Ama 2-3defa üst üste oryal yaptırırsan açılabilir.O da turuncu olur anca(tabi saçın yanmazsa).Ya da boyalı kısmı kestir anca kurtulursun o renkten.Pek çaresi yok.Ben de kullanmıştım mavi siyah.Yapmadan önce çok düşünmek lazım.Ben 2 yılda bile kurtulamamıştım.

aynen cnm cmartesi boyadım ve aynen şu renk oldu afedersiniz ama b...k.... rengi evden çıkamıyorum valla rezilim inş 2 yılı bulmaz bendede bu renk olayı çok teşekkürler cnm yanıtın için

bi fotoğraf ekleyebilirsen yardım edebilirim belki. kuaför değilim ama sürekli renk değiştirdiğimden baya bilgiye sahibim :78:

kızlar yarın eklemeye çalışcam rengimi ama cidden çok kötü oldu o iki arkadalıma çok teşekkürler yanıt verdikleri için.....

Back