• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi-siyahtan açık küllü kumrala...???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

859

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
228
1
96
Diğer
Merhaba arkadaşlar..şaçlarımda mavi siyah boya vardı hiç bir işlem yapmadan açık küllü kumrala boyadım sadece diplerden çıkan saçlarım tuttu boyayı..daha sonra 9luk oksidan ile açmaya çalıştım ama pek beceremedim sanırım hala 2 renk qeziyorum =) tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim..kuaförde yaptırmak istemiyorum evde uygulayabileceqim yöntemler olursa..

cnm mavi siyah saçlarımı kuaförde açtırmama ragmen kimi yerler açılmamıştı..kuaföre gitmenden başka şansın yok..saçların eger koyu kahveee gibi bşy olsaydı evde aç derdim ama siyah çok zor cnm saçını yakarsın ..

aslında ara ara açıldı üstler falan ama uçlara etki etmedi işte =( oksidanın saçımda ne kadar durması qerekiyor ve hemen ardından boyayı yapsam b zararı olur mu ?

cnmmm yani kuaföre gitmemekte kararlıysan toz açıcı var içine sıvınıda verioo aldıgın yer..kuaför malzemeleri satan yerden rahatlıkla alırsın..yalnız sana biri saçına uygulasın..hızlıcaaa 5 dk içinde sürmesi lasım saçının hepsine 15 dkdan fazla durma derim...zaten açıldıgını farkedersin ayna karşısında bak sürekli..hemen arkasından boyayadabilirsin acelesi yoksa ertesi gün boyaa...zaten açılırken bakır renginde açılcak kötü durmaz öyle..

bence kuaföre git bende mavi siyahtan çikolata kahve yapmak için cok ugrastım ama zor.kuaför bile hemen acamadı.işin maliyetine gelince beni zorlamıstı

bende peroksitle açmatyı denedim canım iraz açtı ama uçlarını çok yaktı deneme derim ben

mawi siyaha qeri dönmek qerek sanırım uqrasılmaycak bununla saçlarımı yıprattıqımla kalacak qibiyim :çok üzgünüm:

mavi-siyah boyalı saçı kuaförler bile açarken yakıyorlar ki senin evde istediğin gibi açman ve yakmadan açman mümkün değil..üzgünüm...
aynı senin gibi mavi-siyah saçımı açtırıp açık kumral yapmıştım ama saçlarım saçlıktan çıkmıştı ve kısacık kesilmek zorunda kaldı...

sen saçının hemen akmasını istiyorsun galiba 1işlemle..?
eğer 2-3 ay beyaz sabun kullanır akıtırım sabırlıyım diyorsan öneririm..birde saçının hızlı uzamasıda önemli..benim saçım çabucak uzar beyaz sabunlada yıkadım akıttım mavi siyahtan şimdi kızılım..

ewt =( saçımda 2 renk 0Lduqu için bekLeyemem 2-3 ay b0yamadan yapsam 0Lurdu ama =( saq0lun tawsiyeLernz için arkadsLr

Back