- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
-
Çok güzel olmuş. Daha kadınsı ve sert göstermiş seni. O tarz bir imajdan hoşlanıyorsan gayet iyi.
olgun gostermis ama yakısmıs siyah guzeldir ya severim ama devamlı yapman lazım parlaklıgının surmesi icin:26:
Üzgünüm ama ben beğenmedimKaramel, bakır çok çok daha genç çok çok daha güzeldi..
suziiii bu renk seni fazla olgun göstermis,üzgünüm ama bende begenmedim diger sac rengin daha güzeldi daha cok yakisiyordu sana cok ciciydi,
tabi bu benim fikrim(insALLAH yorumumu begenmedin diye kizmasssin )
degısıklık yapmıs oldum .bır sıyaha boyatmadıgım kalmıstı onu da denedımya gam yemem artık
Bende öyle boyatmıştım canım.. Başta garipsedim, sonra çok çekici göründü gözüme..
1 yıl sonra çevre baskısından bakır karamele geri döndümAman alıyoruz işte hevesimizi boşver sen güle güle kullan inşallah açtırmak istediğinde de benimki gibi profesyonel bir kuaföre denk gelirsin. Ben neyseki şanslıydım o konuda, zararsız atlattım..
tweetycım hıc oyle sey olur mu askolsun .ne zaman kızdım ben
cok uysalımdır bılırsın :)
evet olgun gosterdı eskı rengımden memnundum aslında ama artık cok sıkılmıstım bıraz degısklık olsun ıstedım .
cıcı bıcı olmayıverım napım
neyse simdi gözümüz alismadi garipsiyoruz gözümüz alisinca alisiriz
koyu renk sevdiğimden midir nedendir bilmiyorum ama siyah saçını daha çok beğendim.. güle güle kullan...
bende sarı yaptıgımda kendimi baska biri gibi hissetmistim ama tabi sende siyah sacın durdugu gibi durmamaıstı sarı bendezamanla alısırsın mavi siyah daha hos durur normal siyaha gore canlılıgı daha uzun sure kalıcı olur zaten aktıkca kahveye donecektir sen sacını actırmak yerine bol bol kepege karsı sampuanla yıka ozaman daha kolay akar degistirmek istedigin zaman
Çok güzel olmuş bende beğendim. Açık karamelde çok yakışıyor ama sana. İkisinide gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?