Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyaha boyattım (resımlı)

Çok güzel olmuş. Daha kadınsı ve sert göstermiş seni. O tarz bir imajdan hoşlanıyorsan gayet iyi.

olgun gostermis ama yakısmıs siyah guzeldir ya severim ama devamlı yapman lazım parlaklıgının surmesi icin:26:

Son düzenleme:
Üzgünüm ama ben beğenmedim Karamel, bakır çok çok daha genç çok çok daha güzeldi..

suziiii bu renk seni fazla olgun göstermis,üzgünüm ama bende begenmedim diger sac rengin daha güzeldi daha cok yakisiyordu sana cok ciciydi,
tabi bu benim fikrim(insALLAH yorumumu begenmedin diye kizmasssin)

suziiii bu renk seni fazla olgun göstermis,üzgünüm ama bende begenmedim diger sac rengin daha güzeldi daha cok yakisiyordu sana cok ciciydi,
tabi bu benim fikrim(insALLAH yorumumu begenmedin diye kizmasssin)

tweetycım hıc oyle sey olur mu askolsun .ne zaman kızdım ben
cok uysalımdır bılırsın :)
evet olgun gosterdı eskı rengımden memnundum aslında ama artık cok sıkılmıstım bıraz degısklık olsun ıstedım .
cıcı bıcı olmayıverım napım

degısıklık yapmıs oldum .bır sıyaha boyatmadıgım kalmıstı onu da denedımya gam yemem artık

Bende öyle boyatmıştım canım.. Başta garipsedim, sonra çok çekici göründü gözüme..
1 yıl sonra çevre baskısından bakır karamele geri döndüm Aman alıyoruz işte hevesimizi boşver sen güle güle kullan inşallah açtırmak istediğinde de benimki gibi profesyonel bir kuaföre denk gelirsin. Ben neyseki şanslıydım o konuda, zararsız atlattım..

ben de garıpsedım cok ama ,ben de cevre baskısından mavı sıyaha boyattım :) sıyah olayına alısabıldım de mavılık olayına pek alısamadım .cok garıp gelıyor.
bu renkten hevesımı aldıgım da hıc boyamayı dusunmuyorum .kendı kendıne 1 yıl aksın .sonra da degıstırım dıyorum .
eger olur da erken sıkılırsam actıracagım tabıkı de ,ama dedıgın gıbı ıyı bır kuafor lazım .zararsız atlatmam lazım .

neyse simdi gözümüz alismadi garipsiyoruz gözümüz alisinca alisiriz

bende sarı yaptıgımda kendimi baska biri gibi hissetmistim ama tabi sende siyah sacın durdugu gibi durmamaıstı sarı bende zamanla alısırsın mavi siyah daha hos durur normal siyaha gore canlılıgı daha uzun sure kalıcı olur zaten aktıkca kahveye donecektir sen sacını actırmak yerine bol bol kepege karsı sampuanla yıka ozaman daha kolay akar degistirmek istedigin zaman

Son düzenleme:

ıyı fıkır .cok saol cnm .
ben bugun sacımı boyamadan once kuaforde koyu kahve peruk takmıstım .koyu kahveyı gordugum de cok sasırdım .bıldıgın sıyah gıbı duruyordu .
cok begenmıstım gercekten .ıns ole olur .

Bende beğenmiyen gruptanım :))
Yaş kaç bilmiyorum ama çok büyük görünüyorsun siyah saçlarla
Hoş eski saç renginde kötüymüş ama sana çok çok yakışıyormuş..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel olmuş bende beğendim. Açık karamelde çok yakışıyor ama sana. İkisinide gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…