• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah

Ashkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
264
2
96
Diğer
saçlarımı bu renge boyadım çok kötü oldu yaa.altta sarı röflelerim vardı sarılar mavi oldu üst tarafım siyah oldu .napcammmm şimdii

çok kötü olmuş cnm ya siyah çok zor bi renk :(( heleki mavi siyah akıtmaya çalış beyaz sabunla falan kapatmadımı sacları tam olarak???

iyi ki siyah boyamamışsın canım mavi siyah çok çabuk akan bir renk 2 kere boyadım ordan biliyorum 1 ay içinde tamamen akıyor doğal rengim kestane idi üstüne uygulamıştım senin boyalı olsa bile saçın sarı röfleliymiş 2 3 yıkamaya tamamen akacaktır sana tavsiyem sık ve beyaz sabunla saçlarını yıkaman ve eğer koyu renkler istiyorsan çikolata kahve tarzı renklere boya

canım ben niye göremiyorum rengi şampunan çamtarebentin katmakta boyayı baya akıtıyor canım dene istersen

yaa böyle saçımın sarı olan yerleri yeşilimsi mavi gibi oldu üstler siyah.topladım görünmesin diye.şaşırsım şimdi akmasına .

ya bence yeni boyamışsın saçlarının sağlığı için de direk yine bir kimyasal işlem saçı çok yıpratır zaten 1 haftaya o renk tamamen gidicek yani gereksiz istediğin renge boyarsın sonra

sık sık yıka siyah olmuş olsaydı akmazdı ama mavi siyah kızıl gibi hemen akan bir renk ben kopkoyu bir rengin üstüne boyadığım halde 3 haftada tamamen kendi rengim geldiyse sarı röfleli saç hemen kendine döner

Son düzenleme:
5 gün oldu boyayalı hala renk aynı.eskisine dönmedi günde 2 kere duş alıyorum.sarı röflelerim yeşile dödö...öfffff .şimdi açık kahve aldı vollanın oyasını.bir kaçgün bekleyim boyayacagım artık

hangi boya markasını kullanmıştın canım mavi siyahın çok çabuk akması gerekiyordu acaba benim ki doğal saç olduğu için mi çabuk aktı ki :S beyaz sabunla yıka saçlarını sen yinede akıtmaya çalış

igora royal kullandım.sabunla yıkıyorum ama zeytinyaglı defne özlü sabun.beyaz sabun keçe gibi yapmazmı

Back