Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi ki siyah boyamamışsın canım mavi siyah çok çabuk akan bir renk 2 kere boyadım ordan biliyorum 1 ay içinde tamamen akıyor doğal rengim kestane idi üstüne uygulamıştım senin boyalı olsa bile saçın sarı röfleliymiş 2 3 yıkamaya tamamen akacaktır sana tavsiyem sık ve beyaz sabunla saçlarını yıkaman ve eğer koyu renkler istiyorsan çikolata kahve tarzı renklere boya
ya bence yeni boyamışsın saçlarının sağlığı için de direk yine bir kimyasal işlem saçı çok yıpratır zaten 1 haftaya o renk tamamen gidicek yani gereksiz istediğin renge boyarsın sonra
sık sık yıka siyah olmuş olsaydı akmazdı ama mavi siyah kızıl gibi hemen akan bir renk ben kopkoyu bir rengin üstüne boyadığım halde 3 haftada tamamen kendi rengim geldiyse sarı röfleli saç hemen kendine döner
5 gün oldu boyayalı hala renk aynı.eskisine dönmedi günde 2 kere duş alıyorum.sarı röflelerim yeşile dödö...öfffff .şimdi açık kahve aldı vollanın oyasını.bir kaçgün bekleyim boyayacagım artık
hangi boya markasını kullanmıştın canım mavi siyahın çok çabuk akması gerekiyordu acaba benim ki doğal saç olduğu için mi çabuk aktı ki :S beyaz sabunla yıka saçlarını sen yinede akıtmaya çalış