küllü kumral saçlarımı önce koyu kumrala boyayım yeşerttim sonra değişik kahve tonları ile mahvettim sonra kuaföre gidip bir kere daha ne yaptığımı bilmez işlem geçirip en son saçımdaki 2 renk görüntüden kurtulmak için mavi siyaha boyadım 7 aydır mavi siyah saçlarım kendi rengimde kumral dönmek istiyorum rengi aksın diye beyaz sabun krem falan yaptm 3-4 kere renk akmaya akıyorda kimse renk akıtmak için bu yöntemi uygulamasın saçı benimki kadar yorgunsa eğer saçlarımın uç kısımdan 1o cm i benim zorumla duruyor ((
- kumrala dönmek istiyorum
- kısalsın istemiyorum
- kısalacaksa da 3-4 ay daha böyle kullanmak zorundaım (düğünü atlatıp sonrasında kesilecekse kesilsin) o süreye kadarda dipten çıkan kumral saçlarımı daha sonra açma işleminde az sorun yaşamak için mavi siyaha mı devam edeyim kestane mi yoksa koyu kestane mi ne yapmalıyım ... fikirlerinizi boya konusunda bakım konusunda bekliyorum çok teşekkürler şiimdiden herkese
- kumrala dönmek istiyorum
- kısalsın istemiyorum
- kısalacaksa da 3-4 ay daha böyle kullanmak zorundaım (düğünü atlatıp sonrasında kesilecekse kesilsin) o süreye kadarda dipten çıkan kumral saçlarımı daha sonra açma işleminde az sorun yaşamak için mavi siyaha mı devam edeyim kestane mi yoksa koyu kestane mi ne yapmalıyım ... fikirlerinizi boya konusunda bakım konusunda bekliyorum çok teşekkürler şiimdiden herkese