• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah ve yıpranmış saçlarımdan nasıl kurtulurum :((

casper20

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
249
4
316
Denizli
küllü kumral saçlarımı önce koyu kumrala boyayım yeşerttim sonra değişik kahve tonları ile mahvettim sonra kuaföre gidip bir kere daha ne yaptığımı bilmez işlem geçirip en son saçımdaki 2 renk görüntüden kurtulmak için mavi siyaha boyadım 7 aydır mavi siyah saçlarım kendi rengimde kumral dönmek istiyorum rengi aksın diye beyaz sabun krem falan yaptm 3-4 kere renk akmaya akıyorda kimse renk akıtmak için bu yöntemi uygulamasın saçı benimki kadar yorgunsa eğer saçlarımın uç kısımdan 1o cm i benim zorumla duruyor :(((
- kumrala dönmek istiyorum
- kısalsın istemiyorum
- kısalacaksa da 3-4 ay daha böyle kullanmak zorundaım (düğünü atlatıp sonrasında kesilecekse kesilsin) o süreye kadarda dipten çıkan kumral saçlarımı daha sonra açma işleminde az sorun yaşamak için mavi siyaha mı devam edeyim kestane mi yoksa koyu kestane mi ne yapmalıyım ... fikirlerinizi boya konusunda bakım konusunda bekliyorum çok teşekkürler şiimdiden herkese

küllü kumral saçlarımı önce koyu kumrala boyayım yeşerttim sonra değişik kahve tonları ile mahvettim sonra kuaföre gidip bir kere daha ne yaptığımı bilmez işlem geçirip en son saçımdaki 2 renk görüntüden kurtulmak için mavi siyaha boyadım 7 aydır mavi siyah saçlarım kendi rengimde kumral dönmek istiyorum rengi aksın diye beyaz sabun krem falan yaptm 3-4 kere renk akmaya akıyorda kimse renk akıtmak için bu yöntemi uygulamasın saçı benimki kadar yorgunsa eğer saçlarımın uç kısımdan 1o cm i benim zorumla duruyor :(((
- kumrala dönmek istiyorum
- kısalsın istemiyorum
- kısalacaksa da 3-4 ay daha böyle kullanmak zorundaım (düğünü atlatıp sonrasında kesilecekse kesilsin) o süreye kadarda dipten çıkan kumral saçlarımı daha sonra açma işleminde az sorun yaşamak için mavi siyaha mı devam edeyim kestane mi yoksa koyu kestane mi ne yapmalıyım ... fikirlerinizi boya konusunda bakım konusunda bekliyorum çok teşekkürler şiimdiden herkese

saçlarınız kopuyormu ? anlamadım ben şimdi tam ne istedıgınızı düğünü atlatıp derken dügünü düşünmeyın çıt,çıt takarsınız yada kaynak.koyu kestane zaten siyaha yakındır,keza mavi siyah daha bir parlar

mavi siyahtan ya da koyu kestaneden açık renge dönmek zordur. kumral istiyormuşsunuz, o zaman kumrala boyayın, ya da koyu kumrala ( 5 veya 6 numara ).

canım durumunu çok iyi anlıyorum allah mavi siyahın belasını versin. zaten uçları senin zorunla duruyomuş kestirmen lazım. kesip bakım yapılınca kuaförde dikkatlice açarlar onu ama o bile olmaz belki tek seferde. çıt çıt alırsın ya da kaynak saç yaptırırsın en temizi. kestirmeden açtırırsan kestirmen gereken saçtan fazlasına yazık olur

saçlarınız kopuyormu ? anlamadım ben şimdi tam ne istedıgınızı düğünü atlatıp derken dügünü düşünmeyın çıt,çıt takarsınız yada kaynak.koyu kestane zaten siyaha yakındır,keza mavi siyah daha bir parlar

sanırım artık parlamıyordur forumda okudum beyaz sabunla yıkayın akar diye 5-6 kere sabunla yıkadım artık taranmıyor bile kremler saç acıcı spreyler işe yaramıyor keçe gibi oldu uç 8-10 cm duştan sonra kopma-sünme var -- abimin düğünü varda agustos sonunda saçlarım çok ince çok cansız kaynak, çıt çıt kaldırmaz sanmıyorum :(
diyorum ki düğünden sonra kısalacaksa kısalsın açılmazsa kısalmadan o 5-6 ay dipten gelenleri açılırken sorun yaratmasın renk farkıda kapansın diye ne renge boyasam..

$ncll.jpg
zaten pek uzun değil saçlarım fotoğraftaki gibi güçlükle bu hale geldi kaynak çıtçıt için pek saç yok çok ince telli ve seyrek :))
şimdiye kadar uçuk renkler deneyip sıkılınca 3-5 cm saçla dolaştığımda hem düğün var hemde hemcinslerim gibi bende uzun uzun saçlarla dolaşayım istiyorum artık ama bu mavi siyah olayına nerden girdim girmez olaydım :'(
canım durumunu çok iyi anlıyorum allah mavi siyahın belasını versin. zaten uçları senin zorunla duruyomuş kestirmen lazım. kesip bakım yapılınca kuaförde dikkatlice açarlar onu ama o bile olmaz belki tek seferde. çıt çıt alırsın ya da kaynak saç yaptırırsın en temizi. kestirmeden açtırırsan kestirmen gereken saçtan fazlasına yazık olur

Eki Görüntüle 689150
zaten pek uzun değil saçlarım fotoğraftaki gibi güçlükle bu hale geldi kaynak çıtçıt için pek saç yok çok ince telli ve seyrek :))
şimdiye kadar uçuk renkler deneyip sıkılınca 3-5 cm saçla dolaştığımda hem düğün var hemde hemcinslerim gibi bende uzun uzun saçlarla dolaşayım istiyorum artık ama bu mavi siyah olayına nerden girdim girmez olaydım :'(

kısaymış gerçekten ama belki bakımla falan toparlanabilir. hem ne kadar kısa olursa olsun kaynak yapabiliyolar canım artık.

istersen sadece bitkisel boyalarla kırdır rengini sonra uçlara doğru rengi açılan saçlarla kaynak ya da çıtçıt yaptır hem istediğin rengi de bi şekilde elde etmiş olursun öylee ya da böylee

sanırım artık parlamıyordur forumda okudum beyaz sabunla yıkayın akar diye 5-6 kere sabunla yıkadım artık taranmıyor bile kremler saç acıcı spreyler işe yaramıyor keçe gibi oldu uç 8-10 cm duştan sonra kopma-sünme var -- abimin düğünü varda agustos sonunda saçlarım çok ince çok cansız kaynak, çıt çıt kaldırmaz sanmıyorum :(
diyorum ki düğünden sonra kısalacaksa kısalsın açılmazsa kısalmadan o 5-6 ay dipten gelenleri açılırken sorun yaratmasın renk farkıda kapansın diye ne renge boyasam..

saçını beyaz sabun akıtır evet ama yenı boadıysan saç oturdugu zaman pek etkı etmez artı kopmaması için şunu yapın

1 şişe sirkeyı boca et 1 saat beklesın sitreçle havluyla sar kafanı anında durucaktır sünme ve kopmalar, artı sabın dahada ypratıp kuruttugu için her banyoda sirkeyı yap 5.10 dakıka beklesın duştayken sabundan sonra

birde sıcak suyla yıkama fazla saçını sonra haftada bir bakım yap

kaynağı 5 cm olan saçada yapıyorlar da seyrek olduğundan dolayı demiştim ben 2oo7 yılında denedim 1 gece kalabildim boncuk kaynaklarla yatamıyor insan keratin kaynak desen kesilmesi gerekiyor saçtan çıkınca zarar veriyor mikro bant kaynaklarda yanına yanılacak gibi değil 5oo-6oo tl
--saçlarımı ayda 2 kere uç dip boyuyordum ben son 2 yıkamada silik bi morumsuluk vardı ama onun dışında baya yoğun bi renk mor köpük oluştu, bakım yapıyorum haftada 2-3 kere gliss'in ULTIMATE REPAIR serisi ile . sirkile durabilme ihtimalim var mı bi denemek lazım kokusuna pek tahammülüm yok salatalarda ama güzellik uğruna umarım katlanılır :) Teşşekkür tekrardan

Son düzenleme:
kaynağı 5 cm olan saçada yapıyorlar da seyrek olduğundan dolayı demiştim ben 2oo7 yılında denedim 1 gece kalabildim boncuk kaynaklarla yatamıyor insan keratin kaynak desen kesilmesi gerekiyor saçtan çıkınca zarar veriyor mikro bant kaynaklarda yanına yanılacak gibi değil 5oo-6oo tl
--saçlarımı ayda 2 kere uç dip boyuyordum ben son 2 yıkamada silik bi morumsuluk vardı ama onun dışında baya yoğun bi renk mor köpük oluştu, bakım yapıyorum haftada 2-3 kere gliss'in ULTIMATE REPAIR serisi ile . sirkile durabilme ihtimalim var mı bi denemek lazım kokusuna pek tahammülüm yok salatalarda ama güzellik uğruna umarım katlanılır :) Teşşekkür tekrardan

sirkeyı bende hayatta yıyemem saçta dururum havludan gelmıyorkı kokusu
kopmaların durucak daha ne itiyosun bea ,
glıs felan hıkaye acıl kurtarıcı bakım serumları var onlardan almalısın ,durulanmayan bakım kremleri var down under kremi var yeşil olanını kullanıyorum sirke kokusu kalmaz,mavi sularda kullanmalıısn ( fön çekmedden önce özellıklede )

üstünde arındırıcı yazan şampuanlardan kullanın kepek şampuanı da olabilir.1 kapak kadar da çam terebentin karıştırın şampuana mucize bi akma yapmaz ama akıtır yine de yalnız bol bol kremleyin şampuanladıktan sonra çünkü kurutuyor saçı ama beyaz sabun gibi yapmıyor asla.beyaz sabun hem kurutuyor hem saça yapışıyor o yüzden keçe gibi yapıyor saçı

canım saçların kısa ve düğün daha agustosta yani saçlarını uzatmak için vaktin var en azından 1 karış garanti uzar sinemaki kürünü yap kesinlikle tavsiye ederim dökülmenin durması içinde çam terebentin kullan benim saçlarım hem uzun hemde acayip dökülüyordu geçen gün aldım ve inanmıycaksın ama gerçekten tek tük oluyo artık tokamda. sinemaki kürü zaten saçındaki boyayı yavaş yavaş akıtır ve bebek şampuanı kullan kesinlikle saçlarını besler hemde kurutmaz ve asla banyoda saçını tarama saçlar sıcak suda kendii salar rahatlar sonra bizde tarak vurdukmu gelsin yarısı elimize :9: yani yapman gereken
sinemaki kürünü yapmak (bir an önce malzemeleri alıp başla çünkü 8 hafta yapıp 3 hafta ara veriyorsun zaten o arada uzuyo saçların benim 1 bucuk karış uzadı canım düşün gerisini :1: )
bebek şampuanı kullanmak ben dalin kullanıyorum
saçlarına krem kullanma el için güllü kremler var ya onlardan taradıktan sonra sadece uclarına sür yeter inan çok faydasını göreceksin

Canım , boyayı akıtmak için hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.
Hem oryal gibi saçı yakmaz .
Sonra sinameki kkürünü öneririm ama bana sorarsan biraz kesim şart.

hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlar..
kesim şart ama uzasın istiyorum işte :(
sirkeler sinemakeler hepsini deneyelim bakalım inşallah tek tek hepsi elimde kalmaz saçlarımın :)

Back