Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah saçı doğal yolla açabilir miyim?

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
mavi siyah rengi biraz olsun açmak için doğal bir formul, yol var mı lütfen,boyalı saçlarımdan hiç memnun kalmadım bilen varsa yardım edin

ben geçen sene kahveye boyamıştım fakat resmen koyu kestane olmuştu ama bir haftada açtım rengi akıttım önce beyaz kalıp sabunla yıka şakirle hemen ardından kepek şampuanıyla yıka sonra saç kremi bunu hergün yap bir haftada nasıl değişiyor görürsün zaten sabunla yıkarken görüceksin boyanın aktığını ama sadece o şakirle akıyor başka sabunla akmıyor cnm kolay gelsin

Forumda rahatça bulabilirdin ama beyaz sabunla saçlarını yıkayabilirsin,bol bol bakım yağlarını (çam terebentin kat özellikle o boyayı çok akıtıyor) ile saçlarına sür 30 dk beklet. benim bildiklerim bunlar ama en fazla eğer zeminde çok açık değilse koyu kestaneye kadar açılır.

sağolun kızlar denycm inş açılr

hacı şakir sabunla yıkadım ama çok az aktı ya neden bu boya diğerleri gibi çok akmıyo? kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…