canım ben yıllarca mavi siyah kullandım.avantajı saçtakı yıpranmaları kamufle etmesi .ışıltılı saglıklı görünmesi.saçın koyu ise ve beyazın yoksa sık boyama gerektirmez.ve saçı daha dolu gösterir..dez avantajları ise birkere geri dönüşü yok yada çok zor ki ben kendim açtım 1 ay kadar önce hala oturtamamdım rengi yıpranması cabası..en iyi boya akıyor yani havlular falan simsiyah oluyor..ama rek kötüleşmiyor akınca..yüze daha sert bi ifade veriyor..benimde çillerim var öyle yogun ve koyu renk degiller ama siyahken daha belirgindi ve ifadem sertti birde arkadaşlarım açtıktan sonra yüzün rengin açıldı aydınladı diyor...eskiden her markada vardı ama şimdilerde yok malesef .syoss begeniyorum ben sea color var birde ışıl ışıl yapıyor ve fazla akmıyor ,zaten ille renk hepsinde aynı çıkıyor tek farkı akması akmaması ..bence ille koyu renk diyorsan mavi siyah boyama derim koyu kestanede boyadım aynı koyulukta en azından geri dönüşü olur..açtırmışkende sen istedigin renge boya boşver herkesi ..insanlar alışamayınca tepki verir haliyle alışırlar emin ol..