Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah saç

bulutcuk96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
34
0
86
Ankara
selam arkadaşlar yine ben saç rengimi artık çoğunuz öğrendiniz ve sıkıldınız biliyorum ama son 1 sorum var saç rengim bu linkte varhttp://g1302.hizliresim.com/16/3/jr15h.jpg... saçlarımı yeni açtırmıştım ama gerçekten memnun değilim.tenim bembeyaz öğrenci olduğum içinde çok makyaj yapamıyorum.ben kendime yakıştırdım ama artık insanların eleştirilerinden sıkıldım.koyu renk beyaz tenli olduğum için yakışıyo ama çillerim var ve saçlarım koyu olunca çok belirginleşiyorlar o yüzden ne yapacağımı biledim.saçlarımı bu seferde mavi siyaha boyamaya karar verdim.avantajları ve dezavantajları nelerdir bilenler bilgi verebilir mi? mavi siyah boyası olan markalar : syoss,loreal ve kolestonmuş. kullananlar varsa eğer hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilirler mi hangisine boyamalıyım ve bu renkten de sıkılırsam normal siyaha boyayınca geri tutarmı ? çok soru sordum kusura bakmayın bir de fotoğraf paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden hepinize teşekkürler

iyi geceler bence tanıdığın bir kuaför varsa gidip o kuaförden onların kullandığı boyadan almalsın yani kuaförden iste, çünkü marketlerde satılan hiç bir saç byoası ne yazıkki iyi değil..

canım ben yıllarca mavi siyah kullandım.avantajı saçtakı yıpranmaları kamufle etmesi .ışıltılı saglıklı görünmesi.saçın koyu ise ve beyazın yoksa sık boyama gerektirmez.ve saçı daha dolu gösterir..dez avantajları ise birkere geri dönüşü yok yada çok zor ki ben kendim açtım 1 ay kadar önce hala oturtamamdım rengi yıpranması cabası..en iyi boya akıyor yani havlular falan simsiyah oluyor..ama rek kötüleşmiyor akınca..yüze daha sert bi ifade veriyor..benimde çillerim var öyle yogun ve koyu renk degiller ama siyahken daha belirgindi ve ifadem sertti birde arkadaşlarım açtıktan sonra yüzün rengin açıldı aydınladı diyor...eskiden her markada vardı ama şimdilerde yok malesef .syoss begeniyorum ben sea color var birde ışıl ışıl yapıyor ve fazla akmıyor ,zaten ille renk hepsinde aynı çıkıyor tek farkı akması akmaması ..bence ille koyu renk diyorsan mavi siyah boyama derim koyu kestanede boyadım aynı koyulukta en azından geri dönüşü olur..açtırmışkende sen istedigin renge boya boşver herkesi ..insanlar alışamayınca tepki verir haliyle alışırlar emin ol..

palette deluxe düz siyaha boyadım az önce.bekliyorum bakalım.yaza doğru mavi siyah yapayım hem daha hareketli durur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…