• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah saç boyatma Yardım

unbendable

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
303
1
116
Bursa
Saçlarımı mavi balyaj lı siyah yapmak istiyorum hanımlar nette aradım ama öyle işt ebudur diye gösterebileceğim bir model bulamadım .Koaförün insafına da bırakmak istemiyorum saçlarımı acaba sizde örnek resim var mıdır?

Örnek bulan varsa veya fikirlere açığım ...

ay canm iyi düşün derim ben, bende mavi siyaha boyadıydım saçlarımı lacivrt oldu resmen :( sonra bi ton işlemle rengi koyu kahveye döndürdüm :( saçlarımıda kısacık kestirmek zorunda kaldım :sinifsinif:

mavi siyah çok tehlikeli bi renk özellikle siyah.. normal olarak açmak bile çok zor bir seferde açtırman imkansız pişman olursan.. benim bi arkadaşım siyahtan kızıla dönmek istedi sadece üst kısmı açıldı şu an üstü vişne kızılı altı kızıl siyah gibi hiç hoş değil:olmaz:

Ama tenin buna uygunsa çok güzel duracağına inanıyorum ben özellikle buğday tenli ve koyu renk gözlülere siyah ve karışımları (Mavi kızıl gibi) çok güzel görünüyo, ben yakışçağını bilsem hiç düşünmeden siyah yapardım çünkü çok zahmetsiz 3-4 ayda bir boyamak saçı da yıpratmıyo.. ama iyi düşün derim ben pişman olursan kurtulmak aylarını alır eyvahedigeldismile

ben 2 kere siyah saçımı actırdım ikisinde de iyi açıldı.
bazı kuaförler acmayı beceremiyor demek ki

Arkadaşlar çok sağolun dün gittim kuaföre saçlarım zaten siyahtı benim yapmak istediğim aralara mavi röfle şeklinden oluşan mavi siyah saçtı :) güzel resimlere nette rastlayamadımdı.
ılk açılma işlemi güzel oldu ve üzeri mavi boyandı ikinci boyamada da tam istediğim ton tutacak ki bu halini de çok beğendim .
Eşim sadece saç resmimi çekerse eklerim buraya da fikirlerinizi beklerim doğrusu ama şu da var güneşte tam tonlar ortay açıkıyor siyah olduğu için renk normal ışıklarda pek belli olmuyor

Back