• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah olan saçların maviliği nasıl akar?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar merhaba;
bılenler bılır sacımı mavı sıyaha boyattım .memnunum ancak mavılık olayına alısamadım .mavılıgı ıstememın amacı parlak durmasıydı o yuzden sırf sıyaha boyatmadım .sırf sıyah ıcın mat gorundugunu duymustum .neyse mavılık olayına alısamdım gunduz ısıgında lacıvert gıbı ouyor cunku .sevemedım .sadece sıyah ıstıyorum ama ole yıpranmıs sac gıbı mat gorunsun de ıstemıyorum.kısacası bu sacımdakı mavılıgı nasıl akıtabılırım ?canlı ve parlak gorunmesı ıcın de ne yapabılırım ?

Çok koyu olmayan bir düz siyahla (2.0 gibi) boyayabilirsin tekrar
İçine de bir miktar igora 0.33 mat ekle
Yansımayı yok eder

Çok koyu olmayan bir düz siyahla (2.0 gibi) boyayabilirsin tekrar
İçine de bir miktar igora 0.33 mat ekle
Yansımayı yok eder

yıkaya yıkaya akıtamazmıyım acaba ?
duz sıyah derken cnm hangı markanın sıyahı 2.0 no kullanmam lazım sanırım .ıgora boya ben hıc gormedım .nereden bulabılırım ve neden eklemem lazım ?

düz siyahla boya bir kaç haftada o renk akıcaktır zaten her gün yıkarsan saçı sonra siyahla boyarsın siyah renk mat gözükmyor bu aradaa gayet parlak duruyor bi arkadaşım yaptı çok güzel oldu şu yaprak dökümündeki necla gibi olmuştu o kadının saç rengide çok hoştu .

düz siyahla boya bir kaç haftada o renk akıcaktır zaten her gün yıkarsan saçı sonra siyahla boyarsın siyah renk mat gözükmyor bu aradaa gayet parlak duruyor bi arkadaşım yaptı çok güzel oldu şu yaprak dökümündeki necla gibi olmuştu o kadının saç rengide çok hoştu .

cnm ben duz sıyah sac rengı mat oluyor dıye bıldıgım ıcın ,sırf mavı sıyah yaptım .yoksa mavı yansımaları sevmem .parlasın dıye yaptım .bılseydım duz sıyah sacında parlak oldugunu sıyaha boyardım :( mavı sıyahı begenıyorum ama gun ısıgında lacıvert olusu canımı sıkıyor garıpsıyorum kendımı :(
bu arada ıffet'ın sac rengı kuzgun sıyahmıs .kuzgun sıyah nasıl oluyor nasıl elde edebılırım bır fıkrın var mı ?
baska bır sayfada arkadas,sacımı sabunla ykarsam mavılık akacaktır uzerıne de kuzgun sıyah boyarsın demıs .sabun zarar vermez mı acaba ?

yıkaya yıkaya akıtamazmıyım acaba ?
duz sıyah derken cnm hangı markanın sıyahı 2.0 no kullanmam lazım sanırım .ıgora boya ben hıc gormedım .nereden bulabılırım ve neden eklemem lazım ?

Yıkayarak laciverti akıtırsın ama kızıl yansıma olur bu sefer
Solgun kızıl kahve gibi bir şey olur saçın
Düz siyah 1.0, 2.0 numaraları olan siyah oluyor
1.0 daha yapay kömür siyahı denilen renk
2.0 daha doğal
Hatta yeni boyadığın için 3.0 bile kullanabilirsin zaten siyah saçın şuan
Her markada olması lazım koleston,loreal vs
İgora parfümerilerde kuaför depolarında var
Çok fazla eklemene gerek yok nasıl tarif edeyim işaret parmağın uzunluğunda eklersen yeterli :)
2 kutu ile boyayacaksan saçın uzun çünkü,0.33 ü biraz daha fazla eklersin

Yıkayarak laciverti akıtırsın ama kızıl yansıma olur bu sefer
Solgun kızıl kahve gibi bir şey olur saçın
Düz siyah 1.0, 2.0 numaraları olan siyah oluyor
1.0 daha yapay kömür siyahı denilen renk
2.0 daha doğal
Hatta yeni boyadığın için 3.0 bile kullanabilirsin zaten siyah saçın şuan
Her markada olması lazım koleston,loreal vs
İgora parfümerilerde kuaför depolarında var
Çok fazla eklemene gerek yok nasıl tarif edeyim işaret parmağın uzunluğunda eklersen yeterli :)
2 kutu ile boyayacaksan saçın uzun çünkü,0.33 ü biraz daha fazla eklersin

ayy kafam cok karıstı :44:
algılarım kapalı bugun sanırım:1:
yaa su ıgora boyanın amacı nedır kı katmasam olmaz mı ? valla hıc gormedım.kuafor depoları derken bır zaza hanı bılıyorum .o da emınonun de cok uzak .
3.0 sanırım daha acık .komur sıyaha boyasam 1.0 cok mu hortlarım :)
evet sacım uzun oldugu ıcın ıkı kutu boyarım.oyanındakı oksıdenıdemı 2 kutu kullanıyım ?
bır de kuzgun sıyah nasıl oluyor .kuzgun sıyahı nasıl elde edebılırım ?
cok soru sordum bılıyorum ama ne olur kurtar benı su mavılıkten :)

ayy kafam cok karıstı :44:
algılarım kapalı bugun sanırım:1:
yaa su ıgora boyanın amacı nedır kı katmasam olmaz mı ? valla hıc gormedım.kuafor depoları derken bır zaza hanı bılıyorum .o da emınonun de cok uzak .
3.0 sanırım daha acık .komur sıyaha boyasam 1.0 cok mu hortlarım :)
evet sacım uzun oldugu ıcın ıkı kutu boyarım.oyanındakı oksıdenıdemı 2 kutu kullanıyım ?
bır de kuzgun sıyah nasıl oluyor .kuzgun sıyahı nasıl elde edebılırım ?
cok soru sordum bılıyorum ama ne olur kurtar benı su mavılıkten :)

Kuzgun siyah=doğal siyah :)
Çok koyu kömür gibi değil normal bir siyah oluyor
Aslında daha çok koyu kestane gibi geliyor bana onun saçı
igora 0.33 ün amacı yansımayı yok etmek
Saçını yeni boyadığın için garanti olsun diye ekle dedim ama eklemeyebilirsin
2.0 işini görür sanıyorum
Kömür siyahı benim favorimdir vamp görünümden hoşlanıyorsan tenin de müsaitse güzel olur
Kutu boya alacaksan oksidanı da içinde olur zaten
2 tane tüp boya alırsan 2 oksidan verirler sana

Son düzenleme:
cnm ben duz sıyah sac rengı mat oluyor dıye bıldıgım ıcın ,sırf mavı sıyah yaptım .yoksa mavı yansımaları sevmem .parlasın dıye yaptım .bılseydım duz sıyah sacında parlak oldugunu sıyaha boyardım :( mavı sıyahı begenıyorum ama gun ısıgında lacıvert olusu canımı sıkıyor garıpsıyorum kendımı :(
bu arada ıffet'ın sac rengı kuzgun sıyahmıs .kuzgun sıyah nasıl oluyor nasıl elde edebılırım bır fıkrın var mı ?
baska bır sayfada arkadas,sacımı sabunla ykarsam mavılık akacaktır uzerıne de kuzgun sıyah boyarsın demıs .sabun zarar vermez mı acaba ?

beyaz sabunla yıka vermez zarar saçına doğal zaten iffetta mavi siyah değil saçı o renk istiyorsan o kuzgun siyah , siyah boyayınca çok parlak oluyor bi kaç boyamada oturcak rengin siyah zor bir renk ama dönmesi zor siyahtan deniz çakıra çok yakıştı bende fena gaza geldim siyah mı yapsam diyorum saçımı kadın kızılkende kızıl yapmıştım o ne yaparsa ona özeniyorum .

Yıllardır saçını mavi siyaha boyayan biri olarak söyleyebilirim ki, sakın tekrar boyama, yıkaya yıkaya birkaç haftaya mavilik akar gider sadece siyah kalır zaten, bu dediğime güven :34:

Kuzgun siyah=doğal siyah :)
Çok koyu kömür gibi değil normal bir siyah oluyor
Aslında daha çok koyu kestane gibi geliyor bana onun saçı
igora 0.33 ün amacı yansımayı yok etmek
Saçını yeni boyadığın için garanti olsun diye ekle dedim ama eklemeyebilirsin
2.0 işini görür sanıyorum
Kömür siyahı benim favorimdir vamp görünümden hoşlanıyorsan tenin de müsaitse güzel olur
Kutu boya alacaksan oksidanı da içinde olur zaten
2 tane tüp boya alırsan 2 oksidan verirler sana

1.0 komur sıyahı deneyım o zaman ben .
2 kutu alayım .benım amacım mavılıgı yok etmek yoksa sımsıyahı severım .
o zaman 1.0 komur sıyahını deneyım .
senınde sıyah sac kullandıgını hatırlar gıbıyım ,parlak gorunum ıcın neler yapıyordun acaba ?

Yıllardır saçını mavi siyaha boyayan biri olarak söyleyebilirim ki, sakın tekrar boyama, yıkaya yıkaya birkaç haftaya mavilik akar gider sadece siyah kalır zaten, bu dediğime güven :34:

Mavilik tabiki gider de siyah kalmaz geriye
Kızıl kahve yansımaya dönüşür

beyaz sabunla yıka vermez zarar saçına doğal zaten iffetta mavi siyah değil saçı o renk istiyorsan o kuzgun siyah , siyah boyayınca çok parlak oluyor bi kaç boyamada oturcak rengin siyah zor bir renk ama dönmesi zor siyahtan deniz çakıra çok yakıştı bende fena gaza geldim siyah mı yapsam diyorum saçımı kadın kızılkende kızıl yapmıştım o ne yaparsa ona özeniyorum .

o zaman ben 1.0 boyayım dıyorum .komur sıyahı .
canım boya sen de bende cok begenıyorum sıyah sacı ama mavılıgı sevemedım .

1.0 komur sıyahı deneyım o zaman ben .
2 kutu alayım .benım amacım mavılıgı yok etmek yoksa sımsıyahı severım .
o zaman 1.0 komur sıyahını deneyım .
senınde sıyah sac kullandıgını hatırlar gıbıyım ,parlak gorunum ıcın neler yapıyordun acaba ?

İlk boyamamda mavi siyah yaptım daha sonra kömür siyahı bir kere de hint kınası kullandım
Daha sonraki 3 yıl mavi siyah kullandım
Çok çabuk akan bir renk
Ben laciverti saçımda tutmaya çalışırdım sen istemiyorsun :1:
Sık sık boyamazsan parlaklık kalmıyor malesef
Siyah için yapacak başka bir şey yok
Ama siyah boya saçı en az yıpratan boyadır o yüzden boyardım hep ben

ayy oylemı dıyorsun .terettutde kaldım sımdı.pekı parlak olması ıcın ozel uyguladıgın bır bakım kuru veya serum var mı ?

ayy oylemı dıyorsun .terettutde kaldım sımdı.pekı parlak olması ıcın ozel uyguladıgın bır bakım kuru veya serum var mı ?

Aslında Ladyevil'in söylediğine katılıyorum, yani bir süre sonra kızıl kahve enteresan bir renge dönüyor, eğer sen sadece siyah olmasını istiyorsan en doğrusu şimdi hemen boyama birkaç hafta mavilik akana kadar bekle, aktığında ve kumrallaştığında o zaman siyaha boyarsan tam olarak istediğin sonucu alırsın.

Parlaklık için özel bir şey yapmıyorum ama Loreal'in kırmızı renkli serisini yani boya koruyucu şampuan, krem, maskeli serisini kullanıyorum yıllardır ve memnunum.

Aslında Ladyevil'in söylediğine katılıyorum, yani bir süre sonra kızıl kahve enteresan bir renge dönüyor, eğer sen sadece siyah olmasını istiyorsan en doğrusu şimdi hemen boyama birkaç hafta mavilik akana kadar bekle, aktığında ve kumrallaştığında o zaman siyaha boyarsan tam olarak istediğin sonucu alırsın.

Parlaklık için özel bir şey yapmıyorum ama Loreal'in kırmızı renkli serisini yani boya koruyucu şampuan, krem, maskeli serisini kullanıyorum yıllardır ve memnunum.

pekı cnm .cok tesekkur ederim.

o zaman ben 1.0 boyayım dıyorum .komur sıyahı .
canım boya sen de bende cok begenıyorum sıyah sacı ama mavılıgı sevemedım .

canım yıka saçını hergün o mavilik gidecektir bir kaç haftada sonra boyarsın ben koleston seviyorum boya markası olarak saçı dökmüyor yıpratmıyor çok eski bir marka zaten mavilik gidince hafif kızılımsı bir renk alır zaten düz siyah yap istedğin sonucu alırsın bende boyatıcam siyaha da siyah uzun saçlı olunca çok güzel oluyor biraz daha uzasın koyu yapıcam bende kızıldan sıkıldım ayrıca saçını zeytinyağıyla bakım yap parlar ve canlı olur .

canım yıka saçını hergün o mavilik gidecektir bir kaç haftada sonra boyarsın ben koleston seviyorum boya markası olarak saçı dökmüyor yıpratmıyor çok eski bir marka zaten mavilik gidince hafif kızılımsı bir renk alır zaten düz siyah yap istedğin sonucu alırsın bende boyatıcam siyaha da siyah uzun saçlı olunca çok güzel oluyor biraz daha uzasın koyu yapıcam bende kızıldan sıkıldım ayrıca saçını zeytinyağıyla bakım yap parlar ve canlı olur .

cnm cok tesekkur ederım .

İlk boyamamda mavi siyah yaptım daha sonra kömür siyahı bir kere de hint kınası kullandım
Daha sonraki 3 yıl mavi siyah kullandım
Çok çabuk akan bir renk
Ben laciverti saçımda tutmaya çalışırdım sen istemiyorsun :1:
Sık sık boyamazsan parlaklık kalmıyor malesef
Siyah için yapacak başka bir şey yok
Ama siyah boya saçı en az yıpratan boyadır o yüzden boyardım hep ben

cnm mavı sıyah ,hos guzel de cok ıddıalı bır renk .sankı gunluk kullanım ıcın uygun degıl gıbı .
daha cok geceye uyarlanmıs gece elbıselerıyle hos olabılecek bır renk gıbı .
bır de sureklı makyaj ısteyen bır renk .makyajsız kotu duruyor .

Back