Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi siyah gibi olan saçımı normal siyaha çeviremiyorum....yardım !....

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar benim sorunum biraz karışık..özellikle yansıma renklerden anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum....

saçlarım siyah renkte ama hem mavi hem beyazımsı karışık parlıyor.....tıpkı 2.10 mavi-siyah gibi duruyor şu an.......koyu renklerine mavi boya karıştıran lorealin kurbanı oldum...
bu durumdan çok rahatsızım...mavilikleri ve aşırı beyazımsı parlamayı yokedip düz ve net bir normal siyaha çevirmek istiyorum...bildiğimiz kömür siyahına yani...

geçenlerde palette 1.0 a boyadım çözüm olur belki diye...ama maviler siyaha dönmediği gibi beyazımsı yansıma daha da arttı...voilanın siyahlarından birisiyle boyamaya karar verdim...çünkü o markanın mavi siyahı bile normal siyah gibiydi bi kere denemiştim...

voila 1.0 siyah mı yapayım....yoksa 1.7 mavi siyah mı yapayım kararsızım ?
1.0 dan şüpheliyim çünkü sonu 0 lı olan renkler saçımdaki beyazımsı yansımayı daha fazla arttırıyor..

voila mavi siyahı diğer markalardaki 2.10 gibi sonu 0 lı olmadığı için düşünüyorum...
mavisi akar siyahı kalır mantığından hareket etmek istedim...hem de sonu 0 lı olmadığı için beyazımsı yansımamı arttırmaz dedim...
acaba doğru mu düşünüyorum ?

Son düzenleme:
bence doğru düşünüyosun markayla alakalı bişey olcağını zannetmiyorum dediğini de bi dene bakalm =) bnde saçımda mavilik olsun istemiştim olmamıştı sen hangi markanın mavi-siyahını uygulamıştın ki

igora royal ile boyayabilirsin saçını. ama yüzde 3lük peroksit kullan, bulması biraz zordur ama bulursan mavilikler kpanır bence.

canım aslında şu anki saçıma hiç mavi siyah uygulamadım...ama aynaya bakıyorum resmen mavisi bol bir siyah görüyorum karşımda...adı mavi siyah değil ama görünüm öyle....sanki 2.10 mavi siyah uygulamışım gibi...
uzun hikayesi var ama anlatayım...loreal casting in 415 kestane şekerine boyamıştım...rengin içinde mavi varmış..yapınca mavi siyah tipi birşey oldu...hatta mavi siyahın bir de üstüne kızılımsı parlayanı birşey oldu...
kestane şekeri renginin açılımı araştırdım...kestane küllü akaju oluyormuş gerçek adı....küllü dediği mavi oluyor..akaju da ışık vurunca oluşan kızılımsı parlama...saçım gölgede az ışıkta mavi siyah görünüyo ışıkta kızılımsı parlıyordu beğenmedim
sonra açıcıyla onu açtım...tekrar koyultmak için loreal excellence creme 3.0 ve 4.0 ları kestane ve koyu kestaneleri kullandım ama onlar da düz renk olmadı mavi oldu..olmuşken 1 numara siyaha boyayım herşey kapansın dedim..palettenin siyahı da şansıma mavili çıktı...
ilginç ama gerçek...hangi renge boyasam mavi oluyo çıldırıcam....bi daha kesinlikle loreal kullanmam....kestane tonlarına bile mavi boya koymuşlar...yıkadıkça mavi mavi akıyodu...

Son düzenleme:
ya kızılları mavi ve yesil kapatıyosa eer o zmn içinde kızıl olan bi renk boyarsan mavileri kapatablr die düşünüorum
ama tabi bnmki düz mantık olur mu olmas mı denemesi size kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…