• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah boya

ceys

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
23
0
286
İçel Mersin
meraba arkadaslar
sacım koyu kestane ama uclarında acıcı var sacımı mavisiyah yada siyaha boyamak istiyorum renk farklılıgı olur mu ??

uçlara önce sürüp diplerden daha uzun süre bekletirsen ve her yerine iyice yedirirsen renk farkı olmaz diye düşünüyorum siyah zaten herşeyi kapatan bi renk ollduğu için

uçlara önce sürüp diplerden daha uzun süre bekletirsen ve her yerine iyice yedirirsen renk farkı olmaz diye düşünüyorum siyah zaten herşeyi kapatan bi renk ollduğu için

uclar cok cirkin bende oyle dusundm once siyahla uclarda daha uzun bekleterek daha sonra da 15 gun sonra falan mavi siyah diye dusundum ama

İki aşamada boyamana gerek yok, tek seferde mavi siyah yaparsan kesinlikle kapatır açıcıyı. Uçlarda ekstra bekletmene de gerek yok. Yeter ki boyayı sürdükten sonra bütün saçında en az 45 dk. beklet, sonra yıka. Hiçbir renk farklılığı olmadığını göreceksin.

İki aşamada boyamana gerek yok, tek seferde mavi siyah yaparsan kesinlikle kapatır açıcıyı. Uçlarda ekstra bekletmene de gerek yok. Yeter ki boyayı sürdükten sonra bütün saçında en az 45 dk. beklet, sonra yıka. Hiçbir renk farklılığı olmadığını göreceksin.

bişey daha sormak istiyorum maviler akınca ne renk oluyor sadece siyah mı kalıyor?
biraz boya özürlüyümdür de :D

Evet canım siyah kalıyor. İlk boyamadaki parlaklık da biraz gidiyor ve saçın matlaşıyor birkaç yıkamadan sonra. Ama yine de siyah rengin verdiği parlaklık kalıcı.

Back