• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi saç :)

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
198
2
68
İstanbul
Saçlarımı siyah, uçlarını da maviye boyamak istiyorum :) Sizin yardımınıza ihtiyacım vaarrr
Bi çözüm yolu bulabilmiş değilim çünkü saçlarımı en son bakır kumrala boyadım yaklasık 1 ay önce.

Saçlarım suan bu resimdeki gibi bi renkte
Eki Görüntüle 525543

İstediğim saç rengi ise bu şekilde

$mavi siyah saç örnekleri__ (22).jpg

Önce saçlarımı siyaha boyasam sonra uçları açıp maviye boyamam gerekicek.
Önce maviya boyarsam da siyah yapamam.
Kuaföre gitmeyi önermeyin çünkü çok uçuk fiyat istiyolar :)
Hem saçlarımı fazla yıpratmadan hemde kolay bi yöntem önerirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden :)

Son düzenleme:
onu da dusundm aslinda canim ama uclarda mavilik daha cok hosuma gidiyo daha bi marjinal duruyo daha bi farkli hem:)

Vavv ne ekşınlı bi saç rengidir bu böyle:) sanki saçların alt kısmına uzaktan gizemli bir ışık vurmuş da üstü karanlıkta kalmış gibi. fantastik kurgu filmlerinden bi sahne gibi:) bence de çok marjinal ama yapımı zor dediğin gibi. belki de en iyi çözüm yolu saçlarının yarısından fazlasını siyaha boyayıp alt kısmı kendi renginde bırakacaksın,üstleri duruladıktan sonra da altta kalan saçlarını maviye boyayacaksın örnekteki saçlar gibi. arkanda birinin olması gerekiyor belki de doğru ayarlamak için. bu tarz değişik renkler için manic panic vs gibi boya markaları var

Son düzenleme:
sanki saçların alt kısmına uzaktan gizemli bir ışık vurmuş da üstü karanlıkta kalmış gibi.

Aynen öyle olmuş zaten. :)
Bu saç düz siyaha boyanmış. (blogunda okumuştum)
Işık fena halde yanıltmış.
Mavi siyah bile değil boya.
Ama öyle bir ışık verilmiş ki altlarda mavi boya var gibi.

Son düzenleme:
önce siyaha boyasan daha mavi tutmaz altları cünkü sıyahı hıcbır renk almıolar kı bıldıgım kadarıyla:31:.

benım tanıdıgım bırı lacıverte boyamıstı boyle bır sey oldu ıste. ama onun zemını ne renktı bılmıyorum

Aynen öyle olmuş zaten. :)
Bu saç düz siyaha boyanmış. (blogunda okumuştum)
Işık fena halde yanıltmış.
Mavi siyah bile değil boya.
Ama öyle bir ışık verilmiş ki altlarda mavi boya var gibi.

bilgisayar ışığı vurduğunda bile siyah böyle mavimsi durabiliyor. en iyi örneği gözler msela,benim bilgisayar kamerasında çekindiğim fotoğraflarda hrkes gözüne lens mi taktın burda diye sorar,çünkü siyah olan gözler ışık yansıyınca mavi görünüyor. o hesap işte

bilgisayar ışığı vurduğunda bile siyah böyle mavimsi durabiliyor. en iyi örneği gözler msela,benim bilgisayar kamerasında çekindiğim fotoğraflarda hrkes gözüne lens mi taktın burda diye sorar,çünkü siyah olan gözler ışık yansıyınca mavi görünüyor. o hesap işte

Işık siyahı maviye döndürebiliyor evet.

Mavi,yeşil gibi renkler açıcısız elde edilmez saçta pigment olmaması lazım.
Ben akmış siyah zemin üzerine açıcı kullanmamakta ısrar ederek çok koyu bir lacivert elde edebilmiştim.
$03092011915hh.jpg

Zemin açık olsa bile,açıcı kullanılmamış yani pigment olan saçta da tutmaz.
Doğal 9 tonlarında sarı dipler üzerine boyanmış mavi (sarı pigment+mavi pigment karışımından) yeşil olur.

$07072011533.jpg

Yani önemli olan zemin açıklığı değil saçta pigment olmaması. (mix tonlarda geçerli)

Tarafımdan test edildi onaylandı. :37:

Son düzenleme:
Kizlar fikirleriniz icin cok sagolun ama sanirim saclarimi tekrar tekrar boyayip yipratmaya gozum yemiyo. Sadece uclara balyaj yapmaya karar verdm

Back