Saç Rengi ve Saç Boyama mavi saç

onlar mix tonlar diye biliyorum , saçını beyaza yakın açman lazım ki tam o rengi elde edebilesin , ayrıca 1 hafta sonra o renk akmaya başlar canım .. artık yeşile mi döner , başka renge mi bilinmez :) bence hiç deneme... o renklerin kataloklarda olma amacı da , hatalı renk kusurlarını kapatmak veya renk yoğunluğu vermek içindir. örneğin mavi , turuncu azaltıcıdır (saçındaki turunculuklar kapansın diye) yeşil, kızıl azaltıcı, gri , altınsarı , kırmızı , renk yoğunluğu vermek içindir gibi gibi gibi .... çok uzun oldu galiba :)

Kendi saç renginin üzerine kesinlikle tutmuo,açtırmak istersen de platine kadar açtırman gerekio
İlk boyamada mavi elde edemezsin kendimden biliyorum,sarının üzerine yeşil tutuo
Ben 2.ye boyamadım boyasaydım mavi elde edermiydim bilmiyorum ama kötü bi yeşil oldu benim saçım
Bahsettiğin boya ile boyamadım ama o tür renkler her markada aynı zaten
Saçların açık bi renk ise silky coloration adlı boyanın mavisini tavsiye ederim,ama nasıl bi mavi istediğini bilmiyorum
Söylediğim boyanın mavisi laciverte yakın bi mavi
Ben siyah boya varken saçımda bunu uyguladım,lacivert ağırlıklı bi mavi siyah elde ettim
Kendi rengim olan sarının üzerine boyasaydım daha mavimsi bi renk elde edecektim,memnun kaldım ben o boyadan
Fakat tam mavi elde etmek istiosan dediğim gibi işin zor
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…