Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi saç boyası

evaistm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
28
0
6
Adana
Saçımın uçlarını ve bazı bölümlerini mavi yapmak istiyorum.Ama mavi kalıcı boya bulamadım hiçbir yerde.internetten de baktım fakat çok azyerde buldum hem pahalıydı baya hem de renk tonunu tam anlayamadım istediğim tonları elde edemem diye korktum almadım.ben bunun gibi birşey istiyorum => alternative, alternative girl, beautiful, beauty, blue hair - inspiring picture on Favim.com Lütfen yardımmmm !
:25::53:

Son düzenleme:
Saçımın uçlarını ve bazı bölümlerini mavi yapmak istiyorum.Ama mavi kalıcı boya bulamadım hiçbir yerde.internetten de baktım fakat çok azyerde buldum hem pahalıydı baya hem de renk tonunu tam anlayamadım istediğim tonları elde edemem diye korktum almadım.ben bunun gibi birşey istiyorum => alternative, alternative girl, beautiful, beauty, blue hair - inspiring picture on Favim.com Lütfen yardımmmm !
:25::53:

mavi sac boyasi ilginc.. :P
bizim burada almanyada directions sac boyasi var.. onlar normal boyalardan biraz daha fazla kala biliyor sacta.. fakat yinede tazelemek gerekiyor canim.. fiyatlarida uygun neredeyse 12tl - 100ml :)

mavi sac boyasi ilginc.. :P
bizim burada almanyada directions sac boyasi var.. onlar normal boyalardan biraz daha fazla kala biliyor sacta.. fakat yinede tazelemek gerekiyor canim.. fiyatlarida uygun neredeyse 12tl - 100ml :)

çok iyi fiyatı ama ben malesef ki türkiyedeyim..

Jeans color kullanıyorum.
Kuaför depolarında bulabilirsiniz,büyük şişede su bazlı tüp boya.
7 aydır mavi saçlarım,kalıcı bir boya evet ama çok çabuk akıp su yeşiline dönüyor.
İlk önce de saçı oryalle açmak gerekiyor,açılmamış saça tutmuyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...yenlerdenemek-isteyenler-37.html#post31214620
Fotoğrafı buraya eklemiştim.

peki internetten bulamazmıyım ?? hiç bildiğiniz bir site var mı ?

Back