Kontakt Lens mavi lens almayı düşünenler veya kullananlar burayaaa resimli

just1women

kocasının kuzusu :)
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
75
0
merhaba kızlar nerdeyse butun markaları denedm genelde yeşil agırlıklı lensler kullandm ama aklımdakı mavı lensı henüz bulamadım.. aslında buldum daimond colors light grey ama bu firmanın fiyatları çok pahalı lense okdar para yatırmak benlik degil açıkçası bukonuda bana yardımcı olabılıcek arkadasları topigime bekliyorum

canım demek ki henüz soloticayı denememişsin..

bende aynı şekilde senelerde mavi lens aradım her markayı denedim sonunda soloticada buldum aradığımı..

hem doğal, hem çarpıcı gözler..

eğer mavi-yeşil ağırlıklı düşünüyorsan sana benim kullandığım topazioları tavsiye ederim..

eğer buz mavi arıyorsan numarasız kullanıyorsan azul glossları,

bebek mavi istiyorsan ice,

koyu mavi istiyorsan azul ya da grafite tavsiye ederim..

forumda bu renkleri kullanan birçok arkadaş var fotolarından karar verebiliyorsun..

tabi renkler göz tabanına göre değişebiliyor, fotolarla daha iyi karar verirsin canım..

solotica ml kullanıorm cok rahatlar evet ama hidrosummer azul gun boyu takılıncca batma yapıyormus rengini çok begenmıstm aslında
ıce ve grafiti tercihlerımdn bırı olcak buyuk ihtimalle ama oneriler varsa onlarıda dgerlendrmek istiorum

Kızlar daha dün hıdrocor ıce aldım mükemmel bir lens ne batma ne de belli olma gibi bir durumu asla yok %100 naturel fakat renk secımını yanlıs yaptım belliki cunku göz rengım ela üzerine ıce rengı cok acık oldu, ben smdı crıstal ya da mel ıle takas etmek istiyorum ya da takas olmazsa satmaya nıyetım var lensler 1 gün degıl 1 saat bile kullanılmadı hatta Arzu hanımdan aldım kendısını lensle ılgılenen herkezde tanır zaten aldıgım tarıhe kdr sorabılırsnız. İlgilenen arkadaslarm msj atarsa sevınırım . Bu arada harikaevre nickli arkadasım sitede sorun var sanırım msj atamıyorum senden gelenlerıde alamıyorum bilgin olsun

canım senin yerinde olsam ice tercih ederdim çünkü diğerleri gibi koyu durmuyor gözde ben topazio kullanıyorum çarpıcı bi renk ancak benim göz tabanımdan olsa gerek mavi olduğu kadar yeşilliğide mevcut bi renk..

soloticanın en mavi lensini kullanmıştım....madem burası mavi lens topiği paylaşayım o zaman....
hidrocor azul

çok güzelmiş güneş,masmaviiii.ama başkalarının fotolarında ve videolarda bu kadar hoş bi mavi gibi diil sanki? bana mı öyle geldi yoksa?

teşekkür ederim harikaevre
muhtemelen göztabanı rengi farkı olabilir....seri farkı olabilir..kullanılan solusyon farkı olabilir...ihtimaller çeşitli :)
belki de gördüklerin nc azul du...nc azul cor azul kadar hoş değiller...bir de azul rengi riskli lens renklerinden herkese gitmeyebiliyor...

Son düzenleme:
soloticanın en mavi lensini kullanmıştım....madem burası mavi lens topiği paylaşayım o zaman....
hidrocor azul

Eki Görüntüle 307756

o ne güzel renk göz öyle
benim gözlerim orta kahve böyle duracağını bilsem hiç düşünmem anında alırım
Hatta düşünmeye bile başladım
Ben topazio aldım ama renkleri koyulmuş resmini koyuyorum ama azula resmen aşık oldum
bunlarda benim topaziolarım ama o ilk aldığım çarpıcı topaziolarım gibi değil.Gerçi bunu daha çok beyeniyor herkes ama

sağol canım :)
ama bence senin topazioların daha doğal...Azul pek çok kimsenin almaya cesaret edemediği hatta kaçındığı bir renk..pek de haksız sayılmazlar...çünkü bu renkle gözler baya önplana çıkıyor...
Azul kullandığım dönemde insanlarla yakın mesafe konuşurken biraz tedirginlik yaşıyordum özellikle de gözgöze geldiğim zamanlar...renk çok iddialı olduğu için karşımdaki konuşurken kafamda hep "acaba gözlerimi soracak mı ? gözlerim dikkat çekicek mi ?" gibisinden kaygılar taşıyordum..yani rahatça gözgöze gelemiyordum...sessiz sakin tabiatlı birisi bu lensle toplum içinde dolaşırken rahat etmeyebilir..

fikir olması için sana bi resim daha ekliyorum...bu da 2 göz birden...üzerine tıklayınca büyüyor resim...

Son düzenleme:

güneş hanım, az önce başka bir yere de yazdım ama en son buraya yazmıssınız burada görürsünüz umarım mesajımı :)) cor azul resminizi cok begendım ancak diğerlerine göre pupil genişliği dar demıssınız...ben hareli lensleri daha hoş buldugum ıcın alırsam charm azul alıcam. o yuzden de charm azul un pupil genişliği ile cor azul'un ki arasında bir fark var mı öğrenmek istiyorum..yardımcı olursanız sevınırım. teşekkürler

merhabalar...ben charm serisi lens kullanmadım ancak bütün serileri kullanan arkadaşlar aslında pupil büyüklüğünde birbirinden fark olmadığını..sadece topazio quartzo ve esmeralda renklerinin pupillerinin dar olduğunu söylüyorlar...
ancak şöyle birşey var...serilerin opaklık dereceleri farklı olduğu için haliyle daha opak olan seride pupil ile göz renginin birbirine geçişi daha sert olduğundan pupil daha büyükmüş gibi algılanıyor ve daha çok seçiliyor...bu yüzden cor bana daha darmış gibi geldiği için öyle demiş olabilirim...charm azulun duruşu renk olarak cor azulla aynı durmuyor...lacivert duruyor ve cor azul kadar radikal değişim yapıcağını sanmıyorum ve pupil boşluğu daha belirgin...cor azulda pupil çevresine doğru boyama yoğunluğu azalarak kesildiği için pupil geçişi daha başarılı...her rengin en iyi göründüğü seri farklı....azul rengi için en güzeli cor azul bence...ama mel deseydiniz mel için charm en güzeli derdim...hareli lens seviyorum demişsiniz..eğer kendi gözleriniz hareliyse zaten cor azulun çevresinde de koyu mavi bir hare oluşacaktır...ben cor serisinden azul ve verde kullandım 2 sinde de lensin rengine göre hareler oluşmuştu...siyah hare olmuyor ama lensin geneline göre lensin renginden 1-2 ton daha koyu hareler oluşuyor...

Son düzenleme:

çok ayrıntılı ve tatmin edici bir açıklama olmuş teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…