Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi göz rengime uygun olarak saçlarım sarımı yoksa kahvemi olmalı sizce?)

Saç rengin ilk eklediğin resimdeki o tona çok yakınsa hiç bozma
Çok güzel çünkü
Tenin beyazsa her renk yakışır kahve de yakışır
Ama 2.eklediğin resimden çok daha güzel ilk renk

1.resim kaldırıldı çünkü yüzüm görünüyor

tam böyle saçlarım sağol

Son düzenleme:
ohaa süpermişş taylor gibi saçlarım olsa niye boyimm bence sarı foreverr gerci bende kumraldm ama saarı sevdasına boyamıstımm acaip beyazım çünküü sende beyazsaann kalsınn o renkk sakın boyamaaa cok güzell ilkii <3

sağol
boyamaktan vazgeçtim galiba

bi perukla deniyim. ama birde zararlı falan olursa. daha 17 yaşındayım. kararsız kaldım şimdi :?

bi perukla deniyim. ama birde zararlı falan olursa. daha 17 yaşındayım. kararsız kaldım şimdi :?

ya perukla falan olmaz tuhaf dururr hem ben sana tamamını boyama diyorum zaten hem cok kçksnn hemdee sacının rengi güzel zatenn illa değişklk istiyosann saç uçlarınaa en altlara balyaj attrrsn diyorum :)

Çok güzelmiş saç rengin benim kendi rengime çok yakın
Şimdiki aklım olsaydı assla boyamazdım pişman olursun sen de

canım senin saçların kesinlikle sarı degil ki.o koydugun fotoyla o fotosunu koydugun ünlü arasında daglar kadar fark var.senin saçların bildigin kumral.yani oynamana hiç gerek yok =) kim veriyo bu gazları sarışınsınız diye anlamıyorumki

Arkadas bi yanlislik yapmis sanirim.
2. resmi kendi rengi 1. resmi de istedigi renk olarak koymak istemis ama yapamamis...
Saclari bariz kumral, belki güneste sari parlayan cinstendir o yüzden sari olarak tanimliyordur, o da koyu sariya girer cünkü. Benim dogal saclarim öyleydi. Yazin tanistigim kisiler beni hep sarisin olarak hatirlardi, bunda bir sey yok bence...

Blueyed ben ilk boyami senin yasinda sürdüm, daha sonra devami geldi. Su an 20 yasindayim ve hala boyadan kurtulamadim, ayrica saclarim yandi ve kestirmek zorununda kaldim. Sana tavsiyem uclarina krepe balyaj yaptir veya diplere degmeyecek sekilde kendi renginden bir iki ton acik dogal balyajlar yaptir. Hem yasina yakisir, hem dogal durur, hem de kurtulman zor olmaz.
Bir de papatya, ihlamur gibi dogal yöntemlerle saclarina sari isiltilar katabilirsin. Ben konumda bir sürü tarif paylastim, istersen göz at.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/413835-saclarin-rengini-degistiren-dogal-yontemler.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…