• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavi gelin çiçği-ayakkabısı ve takısı

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
kızlar benım de dugunum yaklaştı 2 ay kaldı. daha oncede bırkac konuda fıkır aldım buradan ve işime yaradı. Şimdi yıne ıkılem ıcındeyım ve fıkırlerınız gerçekten önemlı.

Şimdi malum kış düğünü olacak ancak bu sekılde yetıstırebıldık. Normalde pembe ve beyazdan oluşan buket veo pembenın koyusu olacak sekılde mora yakın ayakabı istiyordum bu şekılde çok begenıyorum ama araştırdıgım kadarıyla kışın beyaz gelınlıkle mavı taşlı takının butunluk olusturacagını düşündüm ve mavıyı de severim. Takıyı çiçeği ve ayakabıyı da yıne o renklerde tamamlarım dye düşündüm. Aklımda çizdiğim modellerı resımde ekledım bu şekilde kafamda oluşturdum ve alma aşamasına geldim.

Şmdi pembe mor herkese güzel gelır genele uyar ancak mavı çok alışıldık bır renk degıl gelınde. Bu yuzden nasıl olur emın olamadım.

Resımler ıle bıraz fıkır konusunda düşündüklerinizi söyleyebılır mısınız bana?

$mavi gul gelin eli buketi-500x500.jpg $SET47066138-mavi-tasli-gumus-takim.jpg $blue-wedding-inspiration.jpg $pr_01_263_max.jpg

NOT: Mavi takılar özellikle fotograf cekımlerı ve salona ılk gırıs ıcın kullanacagım. Asıl set sonra takılacak yanı bu set yerıne diye düşünmeyin.

Son düzenleme:
ben ayakkabıyı ve çiçeği beğendim takı olarak 2 takı daha hoş:8:

şimdi canım evlenmemiş olsam ve şu eklediğin kombinleri görsem gercekten çok hoş olmuş uyum çok guzel derdim .amma velakın şimdi evlendim deneyımlıyım ve bence olmaz diyorum. niyemı oncelıkle zaten gıydığın ayakkabıyı eğer gelınlığın kabarıksa insanların görme ihtimali çok düşük. ikincisi el çiçeğini bi girişte alıyosun sonra sen oynuyon zıplıyon o oylece masada kalıyo. yanı sureklı elınde değil.ee elımızde ne kaldı bır tek mavı takı. oda beyaz gelınlıkte sırıtmazmı snece. herkes ne alaka diyecek. sen butun olarak düşünürken evet guzel oluyo ama bırde benım dediğim gbi düşün. karar senın

teşekkür ederim yorumlarınıza.

Sibelim84 aslında ben bu renk uyumunu daha cok fotograflarda güzel çıksın diye istedm. Yanı takı ve çiek özellikle fotograflarda ön planda olacak. Salona girinci evet sadece takı tek başına gibi olacak ama şimd gelinler zaten zümrüt yakut gibi renklı takılar takıyor ve gelınlık beyaz oldugu ıcın her rengı de kaldırıyor gibi dusunuyorum ben.

Aslında benim inci setim olacak asıl takım o olacak yalnız dediğim gibi bu mavıyı fotograf ve ılk gırıste kullanmak ıcın dusunmustum. Yıne de senın soyledıgın tereddutu de yaşıyorum bu yuzen konuyu acma geregı hıssettım.

MAvı takıyı hıc karıstırmadan inci takı mı kullansam bilemedım..

bence mavı takıyı hiç karıştırma canım. karar senın bana bence epey sırıtır.eğer fotoğraflarda çıksın istiyosan orda tak salona giderken değiştir.

hepsi çok hoş. ben mavi delisiyim elimde olsa bütün renkleri kaldırır bir tek mavi ile yaşarım ama takıyı karıştırma bence işin içine. çiçek mavi, ayakkabı mavi, takı mavi çok curcuna olur gelinlik yalnız kalır. iki iki dağıt renkleri yani ; iki aksesuar mavi olsun çiçek ayakkabı mavi , beyaz takında gelinliğini tamamlasın derim ben

Öncelikle fikrini çok beğendim canım bende kış gelinlerinde safir mavisinin çok uygun olduğunu düşünüyorum :16:

Eklenti 543929

bu badem taşlı takılara bayıldım diyebilirim :46:

bende kendi arşivimden bazı mavi gelin buketleri gönderiyorum fikir olsun diye :34: gül yerine daha farklı kış çiçekleri kullanabilirsin belki

Eklentiler

• $026_primary.jpg
    $026_primary.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 131
  • $858.JPG
    $858.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 204
  • $147543.jpg
    $147543.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 146
  • $4021958242_a5d40bee77.jpg
    $4021958242_a5d40bee77.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 546
  • $204702745534081744_GXmzHPGZ_c.jpg
    $204702745534081744_GXmzHPGZ_c.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 203
  • $blue_wedding_flower_3.jpg
    $blue_wedding_flower_3.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 213
  • $blue-Bouquet4Princes.jpg
    $blue-Bouquet4Princes.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 158
  • $blue-bridal-bouquet.jpg
    $blue-bridal-bouquet.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 179
  • $blue-bridal-bouquet-pictures-1.jpg
    $blue-bridal-bouquet-pictures-1.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 161
  • $blue-bridal-bouquets-flowers-1024x768.jpg
    $blue-bridal-bouquets-flowers-1024x768.jpg
    147 KB · Görüntüleme: 143
  • $blueflowerslogo.jpg
    $blueflowerslogo.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 322
  • $blue-hydrangea-bridal-bouquet.jpg
    $blue-hydrangea-bridal-bouquet.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 141
  • $blue-hydrangeas.jpg
    $blue-hydrangeas.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 198
  • $blueJennine1.jpg
    $blueJennine1.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 219
  • $Blue-Orchids-Round-Cascade-bridal-bouquet.jpg
    $Blue-Orchids-Round-Cascade-bridal-bouquet.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 148
  • $Blue-Wedding-Flowers.jpg
    $Blue-Wedding-Flowers.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 165
  • $brown-and-blue-wedding-flowers-2.jpg
    $brown-and-blue-wedding-flowers-2.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 164
  • $cherie_blue_trumpet_lily_wedding_bouquet.jpg
    $cherie_blue_trumpet_lily_wedding_bouquet.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 156
  • $large_image.jpg
    $large_image.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 184
  • $Something-Blue.jpg
    $Something-Blue.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 171
  • $theknot.jpg
    $theknot.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 170
  • $wedding-flower-alternatives-bridal-bouquets-from-etsy-something-blue-2.jpeg
    $wedding-flower-alternatives-bridal-bouquets-from-etsy-something-blue-2.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 142
  • $white-stephanotis-with-blue-wedding-bouquet01.jpg
    $white-stephanotis-with-blue-wedding-bouquet01.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 134
  • $wedding-bouquets (14).jpg
    $wedding-bouquets (14).jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 147
  • $185094_162612927196073_244979091_n.jpg
    $185094_162612927196073_244979091_n.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 426
  • $wedding-bouquets (8).jpg
    $wedding-bouquets (8).jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 160
Birkaç fikir de ayakkabı ve aksesuarlar için vereceğim
İstediğin tonlarda uyum için tavuskuşu desenleri çok hoş olur bence:16:

$Peacock-Wedding-Cake-Top-PurpleTurquoise-Birthday-feather-topper-Bridal-Party-Event-Peacock-Deco.jpg $Peacock-Shoe-Clips-Green-peacock-leaves-wedding-Shoe-Clips.jpg $Peacock-Feather-choose-color-and-heel-Bridal-Bridesmaid-Mother-of-the-Bride-wedding-shoes.jpg $Peacock-Wedding-Flowers-Budget-Bouquet-Package-Purple-Teal-Boutonnieres-Bridal-Party-Accessories.jpg $286541595011900386_BIVWQLfQ_c.jpg $Blue-Crystal-Earrings-Romantic-Victorian-Swarovski-Crystal-Bermuda-Blue-Bridal-Earrings-Bridesma.jpg $peacock-feather-wedding-006.jpg $$(KGrHqR,!o!FBb00cQ+-BQgP-2Mrf!~~60_3.JPG $orange-navy-blue-brown-colored-peacock-hair-accessories.jpg $Ivory-Bridal-Hair-Accessories-Champagne-Peacock-Feather-Fascinator-Wedding-Hair-Clip-Vintage-Vel.jpg $navy-blue-Peacock-Feather-Bridesmaid-Hair-Accessories.jpg $283515739012214970_ssHl9KcD_c.jpg $558235316281032114_EkaavjPv_c.jpg $il_fullxfull.241390435.jpg $IMAG0263.jpg $Blue-wedding-shoes1.jpg $draft_lens19774048module161815230photo_1349925768a_a_a_.jpg $Peacock-Bridal-Hair-Accessory-Cobalt-Sapphire-Blue-Feather-Fascinator-Birdcage-Veil-Wedding-Head.jpg $peacock-hair-accessories.jpg $il_fullxfull.355929924_95h0.jpg

Eklentiler

• $261068109619263452_ngGuUk1d_c.jpg
    $261068109619263452_ngGuUk1d_c.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 165
çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mavi çiçekler gerçekten sizin resimlerde daha guzellerı var. Ama ben o gunden berı cok dusundum sorusturdum genelde mavı dıyınce olumsuz yorum yapıyorlar. Pembe mürdüm mor gibi renklerin daha begenıldıgını gordum aslında ben de mürdüm çok istiyordum ama hep kullanılıyor farklı renk olsun ve kış ile uyumlu olsun diye mavıye dönmüştüm. Şimdi risk alamayacagım saırım tekrar mürdüm gibi renklere döneceğim gibi. :44::44:

çok teşekkür ederim arkadaşlar. Mavi çiçekler gerçekten sizin resimlerde daha guzellerı var. Ama ben o gunden berı cok dusundum sorusturdum genelde mavı dıyınce olumsuz yorum yapıyorlar. Pembe mürdüm mor gibi renklerin daha begenıldıgını gordum aslında ben de mürdüm çok istiyordum ama hep kullanılıyor farklı renk olsun ve kış ile uyumlu olsun diye mavıye dönmüştüm. Şimdi risk alamayacagım saırım tekrar mürdüm gibi renklere döneceğim gibi. :44::44:

:50: bak ben üzüldüm şimdi maviden vazgeçmene. heycanlanmıştım ne kadar hoş bir kombin olacak diye :31: tabi ki kararı sana kalmış tatlım haberlerini bekliyorum...:16:

fikir mi değiştirdin ama sen sıradışı ol boşver klasikçi yorumları çevreden gelen.bence tek kelimeyle harika seçimlerdi.ilk resimde sundukların,hele bukete bayıldım.ben de mavi düşünürdüm bir kış düğünü için.çünkü çok büyüleyici duruyor ve klasikten uzak...

ya kızlar ben ayakkabımı pembe açık burun yuksek platform aldım şu an. topuk kısmı beyaz ayakabının ust kısmı pembe ucuna da gül takacagım aldım bır tane şirin oldu. Pembe beyaz çiçeğim de çok şeker oluyor bir tane gelinlikçim yaptırıyor tüllerden havaya atmalık imitasyon gibi. Bir tane de aynısının gereçk gelin çiçeğini kendi elceğizlerimle yapyorum o da çok şeker oluyor.

Ama gel gelelim bu mavi hevesim içimde mi kalacak dıye düşünmüyor değilim.

Bizim düğün iki ayrı ilde olacak birinde mavi birinde pembe kombinasyon mu yapsam diyorum şimdi de abartıp:)

Gerçekten çok mu abartmış olurum:)

alıntı butonunu göremedim ben. körmü oldum acaba:)
bence güzel fikir. hiçte abartı olmaz. yapın bence

Back