E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
CANIM UMUTLANDIRMAK İSTEMEM AMA HAMİLE OLABİLİRSİN.kusara bakmayın daha detaylı anlatmam gerekirdi, adet olmama tam 5 gün var, göğüslerimde hiç bu zamana kadar olmayan mavi damarlar çıktı, hamilelik belirtisi olabilir mi sizce
cnm bende mavi damarların hamileliğin ortalarında falan çıktığını biliyorum başlarda bulantılar bile hemen olmuyorda mavi damar nasıl çıksın ???yani bebiş yavaş yavaş büyümeye başladığında olur diye biliyorum ki senin adetinede varmış cnm inşallah hamilesindir ama sadece bununla anlaşılmaz !! Benmde arkadaşım senin gibi oldu yani adetine vardı oda mavi damarların belirdiğini duymuş incelemiş kendini varmış hatta geldi bana bile gösterdi evt vardı ama ben onada dedim test al ozaman dedim belki vardır bebiş.. Aldı yaptık negatif,ve adeti geldi...güzelim inş.hamilesindir ama bu dediğin çok ince bi detay en önemlisi adetin geçerse test yap...çünkü bendede her ay hamileymişim gibi okadar değişiklikler oluyorkiii düşünmekten dakik olan adetim bişe şaştıkafamçokkarıştı
CANIM UMUTLANDIRMAK İSTEMEM AMA HAMİLE OLABİLİRSİN.
BENDE DE DAHA ÖNCE OLMAZDI AMA ADET GÜNÜME 10 GÜN VARKEN
GÖĞÜS ETRAFINDA MAVİ DAMARLAR ÇOK BELİRGİNLEŞMİŞTİ,VE ACIYORDU.:çok üzgünüm:
BEL AĞRISI,KASIK AĞRISI,AYAK AĞRISI DA OLUNCA,ADETİME 2 GÜN VARKEN TEST ALIP YAPMIŞTIM.a.s:Saruboceq:
4 HAFTALIK HAMİŞİM ŞİMDİ.sositososito:sm_cool::teytey:
GÖĞÜS HASSASİYETİ DEVAM EDİYOR AMA DAMARLARIN BELİRGİNLİĞİ KAYBOLDU
MERAK EDİP SABIRSIZLANIYORSUN DİMİ CANIM ŞİMDİ.fisfisfis
BEBEK İSTİYORSAN İNŞ.HAMİŞSİNDİR CANIM.:Saruboceq:
CANIM BAŞKA BELİRTİLER VAR MI?
Merhaba, öncelikle tebrikler, bir an evvel işallah sorunsuz kavuşursun bebişine...bende diğer belirtiler şöyle geçen hafta bir şişkinlik ve ağrı vardı karnımda tuaftı çok, hsonuda başım dönüş durdu, ve çarpıntım vardı...şuan o geçti...psikolojik de olabilir tabi bunlar, tek tuttunduğum şuan şu mavi damarlar...01.09. hastalanmam lazım, şimdi test yapsam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?