• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavi - Beyaz Oda Dekorasyonu

nathan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
27
1
3
İstanbul
Meraba !
Yeni eve taşınıyoruz ve bu sayede odamı yeniliyorum :9:
Sorun şu ki kafam çok karışık ve yardıma ihtiyacım var gibi :)
İşte sorun:
Odam çok büyük değil , çok küçük de değil .
Mobilyaları ; karyola , gardrop, çalışma masası vb beyaz seçtim
Duvarlar uçuk bir mavi boyanacak , tül ve perde ya da stor konusunda kararsız kaldım.
Ayrıca halı konusunda da kararsızım
Ve köşe gardrop hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ayrıca genç odasinda olmasi gereken baska bir sey oneriyor musunuz ?
Yasim 14 bu arada 😍☺:3::46:

yarın sana fikir olacak güzel görseller atarım canım <3

Bende yatak odam için mavi teması seçtim ve taşınalı 1 ay olmadı hala inanılmaz eksikleri ailemin evindeki bölümümün. Kişisel tavsiyem mavi teması istiyorsan odanı maviye boyatma, beyaz seç, aksesuarlar, perdeler, yatak örtüsü, halılar, tablolar vs. de mavi kullan. Yaz geldi malum çoğu firma yaza özel mavi/mavi-beyaz koleksiyonlar üretiyor aksesurlar ve ev tekstili alanında. Özellikle Boyner home'a bir bak %50 indirim vardı bu geçen hafta belki hala devam ediyordur. Perde yatak örtüsü vs. konusunda bir tavsiyede bulunamayacağım zevkini seçtiğin mavi tonunu bilemediğim içiin ama perde ve tül almaya çalışırken, bir kaç farklı mavi tonunun tüllerin arasında minnacık işlemelerle serpiştirildiği bir tül modeli görmüştüm ben heryerde. Benim çok hoşuma gitmişti belki sende seversin.

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=blue bedroom ideas for girls&rs=ac&len=12

Bir de şu link işine yarar diye düşünüyorum.

Bende yatak odam için mavi teması seçtim ve taşınalı 1 ay olmadı hala inanılmaz eksikleri ailemin evindeki bölümümün. Kişisel tavsiyem mavi teması istiyorsan odanı maviye boyatma, beyaz seç, aksesuarlar, perdeler, yatak örtüsü, halılar, tablolar vs. de mavi kullan. Yaz geldi malum çoğu firma yaza özel mavi/mavi-beyaz koleksiyonlar üretiyor aksesurlar ve ev tekstili alanında. Özellikle Boyner home'a bir bak %50 indirim vardı bu geçen hafta belki hala devam ediyordur. Perde yatak örtüsü vs. konusunda bir tavsiyede bulunamayacağım zevkini seçtiğin mavi tonunu bilemediğim içiin ama perde ve tül almaya çalışırken, bir kaç farklı mavi tonunun tüllerin arasında minnacık işlemelerle serpiştirildiği bir tül modeli görmüştüm ben heryerde. Benim çok hoşuma gitmişti belki sende seversin.

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=blue bedroom ideas for girls&rs=ac&len=12

Bir de şu link işine yarar diye düşünüyorum.

Link icin cok tesekkurler &#10084;

Back
X