• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavi akıntı neden oluyor

egzantirig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2007
357
29
118
selam kızlar.2-3 haftadır böyle bir sorunum var. başına gelen veya ççevresinde olan varmı ? kime sorsam ilk kez duyuyorlar şaşırıyorlar.
acık renkli mavilik oluşuyor iç çamaşırmda. gecmesse ptezi doktora gidicem.bilgisi olan varsa lütfen paylaşın.

Son düzenleme:
uzaylı mısın sen arkadaşım :KK70:

mavi akıntı olmaz ama şöyle bir şey olabilir, kullandığınız çamaşır deterjanı veya yumuşatıcı kalıntı bırakıyorsa akıntınız olduğunda çamaşırınızda mavimsi bir leke oluşturuyor olabilir Hoppa

yine de doktora gidin tabi.. sevgiler..

asyasah iç çamaşırı veya giydiğim her hangi bir kıyafetle alakası yok herşeyi denedim mavi leke oluşuyor.uzaylımıyım bilmiyorm ama bu sorun sinirlerimi bozuyo.... mavi? ne ya

çok ilginç.kırmızı pembe kahverengi sarımsı yeşilimsi duydumda mavi ilk kez duydum.doktora git bence:KK17:

selam kızlar.2-3 haftadır böyle bir sorunum var. başına gelen veya ççevresinde olan varmı ? kime sorsam ilk kez duyuyorlar şaşırıyorlar.
acık renkli mavilik oluşuyor iç çamaşırmda. gecmesse ptezi doktora gidicem.bilgisi olan varsa lütfen paylaşın.
cnm aynı problemi yaşıyorum genelliklede mantardan kaynaklanıyo her zaman değil ama 2-3 ayda bir oluyo bendede ve yıllardır yaşıyorum bu problemi. Tam olarak geçmiyo ne kistlerime ne idrar yolu enfeksiyonuma kesin çözüm bulamadım bi türlü :(

sweetlyy gecmıs olsn canım... doktora gittin sanırım ne dediki?
bendede adet olamama sorunu var ama yılllardır zaten vardı. doktor yolları gözüktü artık ptesii gidicem :s

neden pazartesine erteleniyorsunuz ki..hemen gidin bence..ben olsam çatlarım inanaın..çok rahatsınız..renkli sebze felan yediniz mi?

ya gidicem tahlik ultrasyon vsvvsvs kesın isticek. nefret ediyorm hastane işlerinden.... geçer sandım bekledim 2*3 haftadır geçmedi. ama sanki azalma var gibi. gitmem şart bu anormal bi renk. ptesiye artık.

renkli sebze yemedim.. deterjan iç çamaşrı seceneklerinide eleyin.. son zamanlarda ne yeni bir elbise aldım nede iç çamaşırı annem her zamankı deterjanı kullanıo..vvsvvs

yani bi sorun var içerde bakalım neymıs

sweetlyy gecmıs olsn canım... doktora gittin sanırım ne dediki?
bendede adet olamama sorunu var ama yılllardır zaten vardı. doktor yolları gözüktü artık ptesii gidicem :s
cnm dediğim gibi mantar ve idrar yolları enfeksiyonu internettede biraz araştırdım yine bunlar söyleniyo renkte herhalde farklı bir bakteriden falan kaynaklanıyo normal akıntılara göre daha ciddiye alınması gereken bi durum ama bu
ya gidicem tahlik ultrasyon vsvvsvs kesın isticek. nefret ediyorm hastane işlerinden.... geçer sandım bekledim 2*3 haftadır geçmedi. ama sanki azalma var gibi. gitmem şart bu anormal bi renk. ptesiye artık.

renkli sebze yemedim.. deterjan iç çamaşrı seceneklerinide eleyin.. son zamanlarda ne yeni bir elbise aldım nede iç çamaşırı annem her zamankı deterjanı kullanıo..vvsvvs

yani bi sorun var içerde bakalım neymıs
canım farklı seçenekleri düşünmene gerek yok başta bende kıyafetlerim boya veriyo sandım ama baktımki ne renk giyersem giyeyim yine oluyo içten gelen bişey yani dış etkenlerden kaynklanmıyo

Back