kızlar tırnaklarım berbat bir şekilde kırılıyooo ve uzamıyooo acaba aranızda mavala kullanan varmı lütfen bir allahın kulu şu garibe cevap yazsın acilen
kızlar bu arada kararsızda kaldım yaaaawwww
acaba selly hansen mı kullansam diyorum inanın tırnaklarım berbat berbat beerrbaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttt
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Arkadaşım sen önce doktora gitsende bir kan tahlili yaptırsan.demir eksikliğinmi var, ne varda böyle kırılıyor.
Saçımız dökülüyor şampuan arıyoruz,tırnağımız kırılıyor sertleştirici arıyoruz yani önce bir doktordan sorsak çinkomuz mu eksik ondan mı dökülür,demirmi yok ondan mı kırılıyor.dışardan ne yaparsak yapalım içten desteklemedikten sonra bir işe yaramaz.
ben gittim demir eksikliği var dedi.demir ilacı verdi.kullanmaya daha yeni başladım.süper tırnaklarım uzuyor falan diyemem daha yeni kullanıyorum.
kızlar tırnaklarım berbat bir şekilde kırılıyooo ve uzamıyooo acaba aranızda mavala kullanan varmı lütfen bir allahın kulu şu garibe cevap yazsın acilen
mrb canım. sertleştirici ve besleyivi ayrı şeyler aslında, mavalanın sertleştici bir ojesi var ama beslemiyor,tırnak ucuna sürülüyor ve kırılmasını önlüyor.Besleyivi olarak kuaförler trind tavsiye ediyolar yani odaha iyi.Hem besleyicisi 3 yada 4 tane hafif ojeli gibi durmasını istiyosan pembe rengini alıp french de yapabilirisn.sally hansan bu iki markaya göre biraz daha kötü. Ha bide LAYLA diye bi marka geldi, italyan markası,tekin acarda satılıyo,onun ürünleini bilmiyorum ama ürünlerini inceledim akşamdan sürüyosun sabaha soyuyosun yani diğer markalar gibi tırnağında kalıp silip yenilemek zorunda kalmıyosun, bana iyi gibi geldi.
ucuz bi marka istersende flormarın kalsiyumu sertleştiriyo eğer düzenli kullanırsan...Doğal olarakta limon yağı yada gliserin (yanlız gliserin tırnakları biraz sarartıyor).
evet mavalanın 3 ürününü kullanıyorum ve çok memnunum
2 tırnak ürünü biri et çıkmaması için
biri etleri yumuşatıp geri itmek için
3.süde tırnak cilası tırnaklarımın üstü çizgi çizgi olduğundan onları kapamak için
hepsi faso fiso ama manikür yaptıktan sonra tırnak etine sürdüğüm sıvı harika bişey manikürüm 2 hafta gidiyo onu sürünce :icecream:
kuaförlerden ve eczanelerden temin edebilirsiniz arkadaşlar hepsi satmıyor ama sitesine grip satış yetkililerini görebilirsiniz:icecream:
Benim tirnaklarim oyle zayif ve hassas ki; bir kez gormedim hayatimda duzgun uzadiklarini.
Muhakkak biri kirilir; yada tirnagim soyulur..
Denemedigim sey kalmadi;
ama yok..
Mavala'nin Nail Shield 'ini kullandim; iki gunde ciktilar tirnaklarimdan ve onemli olan uc kismi; hemencecik soyuldu.
Tirnagimda hic bir degisiklik olmadi ve dogru kullandigimdan eminim..
Yani bana yaramadi ne yazik ki..
Keske ise yarasaydi da size burda tavsiye edebilseydim..
Kisa tirnaklarla hayata devam...
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?