Saç Kesim Şekilleri MATRIX sponsorluğunda (*) en güzel Topuz Saç Modeli yarışması

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.485
Merhaba

L'oreal MATRIX sponsorluğunda en güzel Topuz Saç Modelini seçeceğiz.

Yarışmada ilk 3 dereceye giren üyelerimize saç düzleştirici ve Smooth Therapie Düzleştirici Serum hediye edeceğiz.

Başvuru için en az 2 farklı açıdan çekilmiş yüksek çözünürlükte 2 adet fotoğrafı benimle iletişime geçerek (burayı tıklayın) size vereceğim adrese yollamanızı rica ediyorum.

Yarışmaya Katılım Son Tarihi : 06 Şubat 2011
Yollanan Fotografların Oylamaya açılması : 07 Şubat 2011

Sorularınız varsa cevaplayabilirim....

ZOR ŞEKİL ALAN, KABARAN VE ASİ
SAÇLARINIZ MI VAR?​

Biolage Smooththérapie Yoğun Düzleştirici serisi içeriğindeki ipeksi kamelya serumu ile asi, elektriklenmiş, normal ve kalın telli saçları kontrol etmeye yardımcı olur.

Serum-destekli teknolojisi ile saçı derinlemesine nemlendirir ve her mevsim, %97 nem oranında bile*,saçın pürüzsüzlüğünü kontrol etmeye yardımcı olur.

$cream_flower_serum.jpg

YOĞUN DÜZLEŞTİRİCİ SERUM

• Saçın tamamına ekstra yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.
• Elektriklenmeyi önler; ısı ve nemden koruyarak cila etkisi ve mükemmel pürüzsüzlük sağlar.
• Boyalı saçlar için uygundur.

* Matrix bu yarışmanın yalnızca ürün sponsorudur. Yarışmanın içeriği,yönetilmesi,değerlendirilmesi gibi tüm aşamaları kadinlarkulubu tasarrufundadır.

pro üye olmak şart mı pekiii
herkes katılabilir mi kazennn
:KK24::KK24::KK24:

hımm teşekkürler

önemli olan topuz değil mi

yüzümüzü karalayabilirizz:KK69:

Merhaba Beril,
Aslinda orjinal fotoyu bana yollayabilirseniz ben yuzunuz belli olmayacak sekilde flu yapip size bu sekilde olacak diye yollayip sizden onay alirsam yayinlasam daha saglikli olur diye dusunuyorum.

Cunku gozlerine bant cekilmis fotograflar hos durmuyor ama yukarida dedigim gibi ben kimliginizi desifre etmeyecek sekilde mozayiklayabilirim.

hımm teşekkürler

önemli olan topuz değil mi

yüzümüzü karalayabilirizz:KK69:

en az 2 acidan yani yan ve arka olabilir veya yakindan sadece topuzu cekecek sekilde olan fotograflarda olabilir. Lakin bunlarin oylamayi etkiliyecegini de unutmayalim.

Merhaba Beril,
Aslinda orjinal fotoyu bana yollayabilirseniz ben yuzunuz belli olmayacak sekilde flu yapip size bu sekilde olacak diye yollayip sizden onay alirsam yayinlasam daha saglikli olur diye dusunuyorum.

Cunku gozlerine bant cekilmis fotograflar hos durmuyor ama yukarida dedigim gibi ben kimliginizi desifre etmeyecek sekilde mozayiklayabilirim.

hımm olabilir o zaman

en az 2 acidan yani yan ve arka olabilir veya yakindan sadece topuzu cekecek sekilde olan fotograflarda olabilir. Lakin bunlarin oylamayi etkiliyecegini de unutmayalim.

yarın ulaştırıcam sana :KK66::KK66:
teşekkürlerrr:87::87:

Keşke saçım uzun olsaydı :26:
Peki modelleri yarışmacılar kendilerimi yapacak yoksa kuaförde yaptırılabilirmi?
Böyle bir kural varmıydı?

merhabalar kazen,müşterime yapmış olduğum topuz modelimi göndermek isterim,fakat topuzum 3 ayrı yönlerden çekilmiş 1 tanesinde yüzün yan profili bulunmakta,arkadaşlarında bağsettiği gibi yüzleri çok önemli.sıkıntı olmayacak ise göndere bilirim.çok güzel bir çalışma teşekkürler.

merhabalar kazen,müşterime yapmış olduğum topuz modelimi göndermek isterim,fakat topuzum 3 ayrı yönlerden çekilmiş 1 tanesinde yüzün yan profili bulunmakta,arkadaşlarında bağsettiği gibi yüzleri çok önemli.sıkıntı olmayacak ise göndere bilirim.çok güzel bir çalışma teşekkürler.

sizce onu o yaptıgı ne maglum googleden gırıp topuz dese hemen model çıkıyor sızce ınanabılırmısınız kımse ızın vermez resmını çıkmasını bazıları yalnış anlamasın..saygılarımla

Smooth Therapie Düzleştirici Serum için iyi yarışın ha:).
Ciddi ciddi söylüyorum çok beğendim.:KK76:

Saçlarım çok inatçıdır ve bu yüzden şekle girmez pek ama yinede deneriz bi kere

Profesyoneller katilmasa : )

daha adil olmaz mi : )

saka bir tarafa olabilir neden olmasin .... her ay yapacagim bu yarismayi daha keyifli olacaktir...

gelin topumuz sayılmaz dimi :103:

kendi elcağızlarımızla yapmamız isteniyor anladığım kadarıyla:44:

ama haksızlık degil mi?? şimdi profesyonel birisinin yarışmadaki şansıyla amator olan ve evde kendi başına yapılan topuzun şansı aynı olabilir mi??
yarışmadaki amac ne onu anlamadım?
ha kuafore giderim topuz yaptırırım buraya resmini yollarım??

super bir yarisma !
ama Turkiye'de yasamiyorum malesef :KK50:
yinede katilirim belki, hediye onemli degil cok keyifli olur diye dusunuyorum
ama kuafore gidip yaptiranlar olabilir, nerden bilcezki ki$inin kendisi topuzu yaptigini?
peki oylamayi KK uyeleri yapacak demi?

Son düzenleme:
X