Ortopedi Matrix Ritm Tedavisi

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
44
Matrix Ritm Tedavisi

Matrix Ritim Tedavi metodu, tüm hücrelerimizin yaşamları boyunca ritmik bir titreşim halinde olmaları gerçeğinden hareket etmektedir. Bu hücresel ritmik titreşimler videomikroskopla incelendiği zaman görüldüğü gibi kısmen senkron olarak titreşmekte ve tüm yaşam boyunca devam eden kooperasyon halindeki ritimler ortaya çıkmaktadır. Vücudumuzun % 45 oranındaki kısmını oluşturan iskelet kasları, tüm evrimi boyunca geçirdikleri değişimler sonucunda, insan vücudunun en büyük motoru haline gelmiş olup, vücudumuzdaki mikrosirkülatif süreçlerin en güçlü yönlendiricisidir. Bu nedenle Matrix Ritim Tedavisi, iskelet kaslarının titreşim özelliklerine dayandırılmıştır. Bu titreşimlere özgü frekans ve amplitud spektrumu olan 8-12 Hz’i esas almıştır. Herhangi bir hastalık halinde, ritimlere bağlı bulunan metabolik süreçlerin değişikliğe uğraması hatta kaybolmaları durumunda, Matrix Ritim Tedavisi bu ritimleri tekrar aktive etmekte ve tekrar kendi normal/sağlıklı ritimlerine kavuşana kadar yeniden adapte etmektedir.
Matrix Ritim Terapisi Almanyada Prof. Dr. Ulrich Randoll tarafından Erlangen Üniversitesi’nde hücre biyolojisi alanında yapılan bilimsel araştırmaların sonucunda geliştirilmiş bir temel tedavi yöntemidir. Avrupa’da yaklaşık 10 adet Matrix-Center patentli merkez bulunmaktadır. Dünya genelinde ise bine yakın Matrix Ritim Terapi yöntemini kullanan uzman ekip mevcuttur.
Matrix Ritim Tedavisi Nasıl Uygulanmaktadır?
Yapılan temel bilimsel araştırmaların sonuçlarına dayanarak, iskelet kaslarının ve sinir sistemimizin kendilerine özgü fizyolojik titreşimlerini, özel bir mekano-manyetik Rezonatörle harekete geçiren ve tekrar dengeleyen bir tedavi aleti geliştirilmiştir. THERAPIUM Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi.Bu tedavi aletinin adı MATRIX olup, ritmik mikro esnetme yoluyla hücrebiyolojisi bazında etki ederek, tüm hücre yenilenmesinin ve hücresel bazdaki iyileşmenin bağlı olduğu hücresel mikro süreçleri tekrar dengelemektedir.

RıTıMSıZ YAŞAM YOKTUR.
(A. EıNSTEıN)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…