Saç Rengi ve Saç Boyama Matrix 6 M (mokka) saç boyası hakkında

ozlemd34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7
0
36
İstanbul
Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.Ben kahve tonunda hemen hemen her renk ve markayı denedim.Fakat hepsinde bir turunculuk oluyordu ve 15 güne kalmadan akıyordu.Sonunda profesyonel boyalarla boyamaya karar verdim.Bu arada saçımda bayağı yıprandı tabiki.Matrix 6 M ile boyadım.İnternetten çok araştırdım fakat renkleri ile ilgili fazla bir bilgi bulamadım.O yüzden sizinle paylaşmak istedim.6 M kızıllık ve bakırlık olmayan bir kahve tonu.İlk boyamada bitter çikolata tonunda ama açığı.Sonraları yıkandıkça renk daha oturuyor ve açılıyor.Kalitesine gelince süper saçlarım yumuşacık ve pırıl pırıl parlıyor.Ve de artık fazla dökülmüyor.Tavsiye ederim.
 


selam canım , bu matrix lorealin değil mi ? hımm... ben lorealin majirelini kullanıyordm hep o da çok iyi , bu daha mı iyi acaba şimdi ikilemde kaldım birde bunu alıp denemek istiyorum..
İnternet üzerinden mi aldın acaba?
 
selam, cevap vermede bayağı geç kaldım.Evet canım Loreal Matrix.Sen Majirel hangi renk kullanıyorsun.Majirel bende almak istedim ama istediğim renk tonunu bulamadım.Belirgin fakat bakırlık, kızıllık olmayan, çok koyu olmayan bir kahve istiyorum.(Gerçi onu matrixtede bulamadım ama düşündüğüme yakın bir renk 6 M)Bende Majirel kullanmadım nasıl bilmiyorum o yüzden Matrixle karşılaştıramam ama ben Matrixten memnun kaldım.Sonuçta Majirel de loreal ürünü iyidir.
 

bende yansımasız kahve arıyorum , majirelde küllü koyu kumrala boyuyordum. 6.11 e.. fakat 1 hafta sonra boya saçtan akıyo ve geriye yeşilimsi sarımsı oluyordu saçlarm. o yüzden artık kahve istiyorum.. kahvelerde en güzel koleston perfect bence.. kolestonun 6.71 ine boyadım çok hoştu.. ama lorealide çok seviyorum, senden duyunca bu ay matrixle boyamayı düşünüyorum 6M hoşuma gitti ... 5A ve 6A da hoşuma gitti küllü renkler ... acaba bunun küllüsü nasıl.. hangisini seçeyim karar veremedim :)
 
Son düzenleme:
Sen bilirsin canım ama bence küllü renkler yüze soluk bir hava veriyor vede demen gibi yeşilimsi bir ton alıyor.6 M ilk boyadığında bitter çikolata gibi bir renk oluyor sonra yıkandıkça biraz daha açılıyor.Tam renk oturuyor.Ben aslında 7 M istiyordum kahvesi daha belirgin olsun diye olmadığı için 6M aldım.Ama asil bir renk yüze yansıması çok hoşuma gitti.Bende Perfect 6.71 i denemek isterim.Nasıl bir ton ve boyanın kalitesi nasıl, saçı sertleştiriyormu, parlak duruyormu? Loreali renginden daha çık kalitesi için seçtim.
 
wella koleston perfect gerçekten loreal kadar kaliteli.. hatta yumuş yumuş yaptı benim saçlarımı sevdim ben.. Kolestonun tüp boyasını sevmiyorum ama prof. boyası çok iyi.. renkleri loreale göre koyu çıkıyor bilgin olsun. 6.71 ile boyadım , loreale göre koyu kumral ama kolestonda kahve mesela... Sen nerden aldın interneten mi ? ben eminönünde kuaför pasajından alıyorum , acaba orada var mıdır loreain bu serisi... :44:
 
ben profesyonel boya satan yerden sipariş veriyorum depodan getirtiyorlar kendim gidip alıyorum.internettende sipariş verebilirsin duranlar kozmetik.Ben baktım 6.71 tonuna buzul kahve eğer o rengi beğeniyorsan 6 Myi kesin beğenirsin o da o tonlarda çünkü.
 


çok sağol canım , 6.71 çok güzel soğuk tonlarda evet
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…