Matrax programı

üniversite yıllarım odam küçük radyo v zeki
çok güzeldi o günler
artık dinleyemiyorum pek
radyo da sadece bay j dinliyorum onun da saati uygun oldugu için

üniversite yıllarım odam küçük radyo v zeki
çok güzeldi o günler
artık dinleyemiyorum pek
radyo da sadece bay j dinliyorum onun da saati uygun oldugu için

evet kesinlikle üniversite öğrencilerin vazgeçilmezidir zeki.
ben de liseden beli dinliyorum üniversitede daha çok dinler oldum
saat pek uygun olmuyor ama yine de alıştım ben artık...

yıllarca kaçırmadan dinlemiştim. deli gibi bağımlılık yapıyor. ama evlendikten sonra ara ara dinler oldum. çok da özlüyorum açıkçası.

yıllarca kaçırmadan dinlemiştim. deli gibi bağımlılık yapıyor. ama evlendikten sonra ara ara dinler oldum. çok da özlüyorum açıkçası.

Matrax bir başka ya ben de vize final dönemi yaklaşınca fazla dinleyemiyorum.sonradan dinlemeye başladığımda özlediğimi hemen fark ediyorum :)Cidden bağımlılık yapan bir radyo programı..

daha önce bu topiği nasıl göremedim...
matrax takipçisiyimdir bende..

kahkahalarla dinliyorum...
bilader ablam bir numara yaaa

daha önce bu topiği nasıl göremedim...
matrax takipçisiyimdir bende..

kahkahalarla dinliyorum...
bilader ablam bir numara yaaa

bilader abla bir tanedir ya çok severim ben de :)
aynen ben de gülmek için bire bir zaten matrax

Var mıdır şu an matrax dinleyen

Blog tv farkıyla görüntülü radyoda oldu bazı bölümlerde matrax şimdi de Ankara kızılay sokaklarında :)

yahu ben anlamadım nasıl izliycem açtım blogu ama bulamıyorum

Link paylaşmak yasak diye biliyorum paylaşamıyorum o yüzden ama blog tvye berkcomba diye yazarsan cnaım görebilirsin.Twitter adresin varsa da zeki retweet yaptı oradan da bakabilirsin

twiter den buldum :) tşkler

Rica ederim canım.BU arada yarın da blog tv'den canlı kız isteme olayı olacak bizlerde izleyecek dün öyle anlaştılar zekiyle bir dinleyici izlersen/dinlersen habaerin olsun.Keyifli olcak gibi

Dinleyen oldu mu bilmiyorum ama Muaz Ergezen şiir söyleme kapasitesine sahip ses tonu var bayıldım
İfrad olayı da süperdi

Zekiyi arayan kız annesine çatmak istedi.Nihat Doğan sesine benzer kişi kızın annesiyle konuştu kızın sevgilisi gibi.Gelsin komedi

eskiden dinlerken zevk alırdım,1hafta öncesi tekrar dinleyeyim dedim ama başım çekmedi eskisi gibi hatırlamayı tercih ederdimzevk meselesi tabiki

Son düzenleme:
eskiden dinlerken zevk alırdım,1hafta öncesi tekrar dinleyeyim dedim ama başım çekmedi eskisi gibi hatırlamayı tercih ederdimzevk meselesi tabiki

Tabi öyle zevk meselesi.Ben de kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile halen dinlerim aynı heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…