[Evet sincandan arayan bilader ablamızdı o da matraxın fenomenlerindendir çok sevilir istediği zaman da arar öyle.Bilader abla adana yaşıyor da şimdi evlenecek işte sincana taşınmış nişanlısı ile aynı evdeydi dün zekiden kendisini istettirdi işte.Onun öncesinde de bilader ablayı sevip sevmediğini denediler/COLOR]
çok ilginçtir zaten matrax her yönüyle
Hıııı anladım :) Sağolasın merakım gitti epeydir dinlemiyorum yeni fenomenleri tanımıyorum haliyle naparsın:
Bakalım sevebilirsem devam ederiz
Olmadı yokmuş gibi davranmaya devam
ara verilince öyle oluyor.
isa abi,bilader abla,çoban eyüp aklıma gelenler bunlar ama daha var da.
Şu at yarışı anlatan abi kim programın jeneriğinde filan cıkıo hep
isa abi olsa gerek.........
Şimdi bu abimiz aldığı abur cuburları bi eve mi götürecek
Anlamadı ben
iyilik meleği kısmında canım artık katılan kimse o kişi ne alırsa belli bir yer de genelde o yer dışarısı oluyor adresi veriyorlar gelen kişilerle de paylaşıp yiyiyorlar maksat paylaşmak yani iyilik meleği olmak :)
Tşk :)
Varoooş reziiil berbaaaat bi sesi var
arada dinlerim ama şu başındaki twitter muhabbeti ne ya çok sıkıcı sadece zekiye verilen süreyi harcama derdinden başka bir şey değil. bir de serdar ortac dinletmesi fln iğrenç, tabi zeki bunu duysa her dakika çalar öyle de gıcıktırarada flört grubunu dinletmesi güzel ama
Bak yine dinliyorum
2.gecem
hadi hayırlı olsun alışkanlık mı yaptı yoksa
Şu anda yayında olan Özkan'da çatacak yer arıyorum bölümünün fenomenlerindendir :)
Hep aynı kişiler mi arıyo ki
hayır canım.Matraxta fenomen ola kişiler var mesela onlar istediği zaman arayabiliyorlar ama tabi onlarda öyle sürekli aramıyorlar.
Onların haricinde de programa katılan dinleyiciler bir hafta geçmeden programa bir daha katılamıyorlar yani farklı kişiler oluyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?