Matrax programı

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
Matrax; dışarıdan her türlü yiyecek getirmenin serbest olduğu tek program.
Zeki Kayahan Coşkunla haftaiçi hergece saat 23:15-02:00 arası 89.2 Alem Fm radyosunda Programda çok çeşitli MATRAXİYON'lara rastlayabilirsiniz Arayanlar bazen gecenin kahramanı olmak için bir bakkalı kandırmaya çalışıyor, bazen aç oldukları için diğer dinleyicilerden yiyecek bir şeyler istiyebiliyor,çatacak yer arıyorum kısmıyla ızdırap olabiliyor,hatta gecenin esnafı olabiliyor,Elinde üçlü koltuk, sokakta koşan bir grup görürseniz…Meydanda toplanmış, piknik yapan, piknik yaparken şarkı söyleyen yüzlerce kişilik bir kalabalığa denk gelirseniz…
Bornozunu giymiş bir grup dinleyicinin, evden çıkardıkları halı üzerinde, halı saha maçı yaptığına şahit olursanız…Aşeren bir hanımefendiye, sütlaç yetiştirmeye çalışan bir tır dikkatinizi çektiyse…Hulasa, sokakta gecenin bir yarısı tuhaf haller içinde insanlara rastlarsanız…Korkmayın! Katılın… Onlar Matrax dinleyicisidir… hatta bazen zayıflamak için yağ aldıran bile oluyor. Evet , evet!!! bunların hepsi bir radyo programında gerçekleşiyor. Dinleyiciler " Gecenin miskinliğine inat hop hop hopluyor zıp zıp zıplıyor" . Ayrıca Zekirdek.Com isimli internet sitemizde de matraxçılar buluşabiliyor. Her zaman yayında bluşmalar gerçekleşmiyor. Dinleyiciler bu site aracılığıyla farklı illerde farklı eğlenceler (piknik , halı saha turnuvası vb.) için buluşabiliyor ve fotoğraflarını yayınlıyabiliyor. Ayrıca sitemiz bir sosyal yardımlaşma ağı görevi de görüyor. Dinleyiciler kan bağışı , huzurevi ziyareti vb amaçlarla da buluşmalar gerçekleştiribiliyor...
Sokağı radyoya, radyoyu sokağa taşıyan tek program Matrax!.
118 lere çatma,gecenin en sexy hatunu olma,depresyon tedavisi hepsi Matrax'ta....

Matraxı daha onceden dınlerdım gulmekten altımıza kacıracagımız anlar olurdu ablam cok sevıyodu zekıyı ayten tezze vardı bıde hergun tlfnla baglanan cok severdık cok guldururdu bızı

Son düzenleme:
Matraxı daha onceden dınlerdım gulmekten altımıza kacıracagımız anlar olurdu ablam cok sevıyodu zekıyı ayten tezze vardı bıde hergun tlfnla baglanan cok severdık cok guldururdu bızı

aynen süper komik bir program her akşam benim de vazgeçilmezimdir Matrax.Güldürüyor eğlendiriyor o anlık sıkıntıları atıyorsun güleceğim diye :)

zeki bi ara tv de program yaptı ama kesinlikle radyodaki kadar iyi değildi.. uzun zamandır dinleyemiyorum ama üniversitedeyken her gece dinlerdim.. ayten ablanında hastasıydım bu arada..
- aloooüüüü ben adanadan arıyürüm

evet Zeki kışları radyo programı ve il il dolaşarak tek kişilik gösteriler düzneliyor yazları da 3 yıldır felan tv'de çıkıyor. aynen tv pek radyo gibi olmuyor.Ayten teyzeye ben de hastayım çok tatlı komik bir teyzemiz ama artık o aramıyor zekiyle problemleri varmışta. Bilader ablamız var şimdi maskotlardan

matrax'ın bende hastasıyım ya.isa abi,eyüp abi,idris abi,bilader abla.çok iyiler.ama ayten ablanın gitmesi kötü oldu.

matrax'ın bende hastasıyım ya.isa abi,eyüp abi,idris abi,bilader abla.çok iyiler.ama ayten ablanın gitmesi kötü oldu.

aynen hastası olunmayacak gibi de değil ki hani süper program maskotları bölümleri felan bayılıyorum

çoook eskiden dinlerdim ayten abla neden gitmiş ya nolmuşş nolmuşşş

halen dinlerim
ayten teyze de zekiyle aralarında problem var matraxtan başka programa çıkması yasakmış ama ona rağmen çıkınca zekiyle araları bozuldu

Bu proglamla ilgili baska topic varmı aramadım ama , epeydir ara vermiştim matrax dinlemeye özlemişim:) Özleyen varsa hortlatayım dedim bugn zeki tam havasında

Bu proglamla ilgili baska topic varmı aramadım ama , epeydir ara vermiştim matrax dinlemeye özlemişim:) Özleyen varsa hortlatayım dedim bugn zeki tam havasında

başka topik var mı bilmiyorum ben açmıştım ama...
matrax özletir kendisini

Sorma :)
Bir de dün tam acıtığımda zeki gene bi atraksiyon yapıyodu sanırm , ben Ankara Sincandayım .Tesadüf bu ya dün Sincandan bi dinleyici hatta idi tam hattan alırken rastladım tmm tüm sincanlılar xx abimizin yanına gidebilir gibi bişey söyledi .Konu neydi öğrenemedim Bilen varsa yazsın merak işte

[Evet sincandan arayan bilader ablamızdı o da matraxın fenomenlerindendir çok sevilir istediği zaman da arar öyle.Bilader abla adana yaşıyor da şimdi evlenecek işte sincana taşınmış nişanlısı ile aynı evdeydi dün zekiden kendisini istettirdi işte.Onun öncesinde de bilader ablayı sevip sevmediğini denediler /COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…