• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Matrax delisiii olanlar varmıı benim gibi kızlarr :D

lovesick

ama GaLibaa ...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
0
16
Muğla
zeki kayahan coşkunun sunduu matrax programına bayılıyorum 56 saniyeden sonra bağımlılık yapıyor :D çook komik çok eğlenceli hiç bitmesin istiyorumm benim gibi dinleyen varmı bu radyo programınıı

Lise zamanımda felaket takılmıştım kendisine. Okula geç kalma sebebimdi resmen. Sonra ne oldu bilmiyorum radyo dinlemeyi kestim. Karnıma ve çeneme az ağrı girmezdi gülmekten :1::1:

Son düzenleme:
ben bu sene keşfettim malesef of sorma ya moral bozukluğuna bire bir :D 10 numara program tvdeki orda burdaki boş programlardan çoook daha iyii

Senelerin radyocusu hala devam ettiğini bilmiyodum ama bi 10 sene daha yapsa tutacağı kesindir:)
Bi ara tv programı olarak yaptı matrax ı sanırım star tv deydi ama tv de tutmadı.
Normaldir bence kimi gönderecek sokağa elinde koltukla :D

Uzun zamandır radyo dinlemesemde üstüne bi program olduğunu sanmam :)

Senelerin radyocusu hala devam ettiğini bilmiyodum ama bi 10 sene daha yapsa tutacağı kesindir:)
Bi ara tv programı olarak yaptı matrax ı sanırım star tv deydi ama tv de tutmadı.
Normaldir bence kimi gönderecek sokağa elinde koltukla :D

Uzun zamandır radyo dinlemesemde üstüne bi program olduğunu sanmam :)

katılıyorum canım :D öğrencilere yemek ısmarlatıyor bizim arkdaşlara ısmarlattı radyodan :D daha neleeer neeler .
iyi bir radyocu off muğlaya gelsede gitsemm :/
geziyor il il .. devam ediyor hatta dinle şimdi (:

Başlarsam bırakamam :D Aslında hazır ara tatildeyken tadını ZKC ile çıkarmak lazım ne dert kalır ne tasa.
Hatırlattığın için sağol canım :D

bencede ama sonra final vize büt dinlemiyorr heeeeeee :D ne demek canım böyle güzel bir programı dinleyenler vardr diye düşündüm yoksada dinlesinler :D

Her güzelin bir kusuru vardır derler ya, bu da matraxın kusuru işte uykusuz bırakır insanı. Bide yatağında yatarken izleyemezsin Zeki'nin bedduası tutar falan :D Kk da bilmeyenler de öğrenmiş oldu bu şekilde kaç kişi uykusuz kalacak yine :))

Aaa bende cok dinlerdim lisede. Universiteye hazirLanirken de Dershanede kulakligi takar kulaklikla dinlerdim. Ah ah onun yuzunden kazanamadim univ.i :))) unutmustum valla :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back