İnsulin direnciniz kacti? Benim 3 yada 4 olmasi lazim. Canim cok abur cubur tatli vs cekebiliyor diyet yapmak zor geliyor siz nasil verdiniz kiloBen glukofen kullanıyorum 2x850mg. Etken madde aynı sanırım(methormin)
Ben 8-9kilo arası gidip geliyorum. Verdim yani
Evet ya ben de glifor icmistim onceden cok fazla mide bulantisi yapiyodu ishal vs yapiyoduBen 4 5 kere kararlılıkla başlayıp kullanamadım yan etkilerinden..kullanabilenleri hep tebrik etmişimdir. Bikac kere iştahı kesip yedirtmemişti. Son kullanmamda sanırım, hunharca yiyodum kiloyla ilgili bişey diyemiyorum oyüzden.
Canım benim değerime hiç bakılmadı. Pko lu oldugum ıcın kadın dogum dk verdi. Benim ilaçlarla beraber kesildi. Önceden 1pkt buskıvının tamamını yerken artık 3-4tane yetti. Daha sonra da tekrar aynı ürünleri canım istememeye basladı. Cok hamburger canım istiyor mesela bir tane yiyince 1 sene akljma gelmiyor gibiİnsulin direnciniz kacti? Benim 3 yada 4 olmasi lazim. Canim cok abur cubur tatli vs cekebiliyor diyet yapmak zor geliyor siz nasil verdiniz kilo
Evet.. ve fil gibi hafızam vardır bi ara isimleri bile unutmaya başladım.. doktor şekerimin düştüğünden öyle olacağını söyledi. Bıraktım.Evet ya ben de glifor icmistim onceden cok fazla mide bulantisi yapiyodu ishal vs yapiyodu
Glifor b12 eksikligi yapiyor buyuk ihtimal ondan olmustur unutkanlikEvet.. ve fil gibi hafızam vardır bi ara isimleri bile unutmaya başladım.. doktor şekerimin düştüğünden öyle olacağını söyledi. Bıraktım.