- Konu Sahibi pelindemirci
-
Bende yeni başladım siz hala kullanıyormusunuz iştah kapattımı kilo verdinizmi acabaYıllar sonra da olsa bu matofini yeni kullananlar arasındayım ilacı günde 2 defa içmem gerektiğini doktor söyledi fakat imkanı yok içemedim şimdi 1 er tane alıyorum içtiğim gün kusuyorum kistim varmış bakalım inşallah geçirir merak ediyorum sizde nasıl etkisi oldu neler yaptınız yıl 2022 çünkü inşallah görüp cevaplarsiniz
Bir sıkıntı olmadı mı bende hamileyim 4 haftalık ve doktorum bana 8 . Haftaya kadar kullan dedi ama bugün başka doktora gittim oda bence bırak matofin i dedi kafam çok karışıkYumurtlamada faydasi var saniyorum bu ilacin, pko hastalarina veriliyor. Asil amaci seker hastaliginin tedavisi; ancak hamileligin baslarinda da dusuk onluyoroyle guzel ilac yani saka bir yana ben hamileyken 30 ya da 32. Haftaya kadar kullanmistim; cunku oncesinde de insulin direncim vardi sonra da gebelik sekeri cikti ve kullandim.
Bu arada endokrinologum da jinekologum da cok iyi ve guvenilir hekimlerdi, hic tereddutum olmadan ictim yani
Bebeğe bir zararari olur mu doktorunuz size ne dediBir sıkıntı olmadı mı bende hamileyim 4 haftalık ve doktorum bana 8 . Haftaya kadar kullan dedi ama bugün başka doktora gittim oda bence bırak matofin i dedi kafam çok karışık
Tok karinla iciliyorAc karinami iciyorsunuz
Yooo olmadi, bebeler de ben de gayet saglamim. Sekerimi kontrol edemedigim noktaya kadar kullandim, sonra insuline gectimBir sıkıntı olmadı mı bende hamileyim 4 haftalık ve doktorum bana 8 . Haftaya kadar kullan dedi ama bugün başka doktora gittim oda bence bırak matofin i dedi kafam çok karışık
28 temmuz 2022 tarihî itibariyle insülin direnci 6 gün 500 mg i yarım doz içtim daha sonra sabah akşam 1er tablet içmeye başladım 99 kiloydum bu saatte 22.53 tartıldım 95.5 geliyorum belki adet döneminde olduğum için şişkinliğim indi belki de gerçekten kilo verdim önümüzdeki hafta kesinleşir ayrıca iştahımı kesti tatlı yeme isteğim azaldı çok şükür hasimatom var ve kilo vermem lazımYıllar sonra da olsa bu matofini yeni kullananlar arasındayım ilacı günde 2 defa içmem gerektiğini doktor söyledi fakat imkanı yok içemedim şimdi 1 er tane alıyorum içtiğim gün kusuyorum kistim varmış bakalım inşallah geçirir merak ediyorum sizde nasıl etkisi oldu neler yaptınız yıl 2022 çünkü inşallah görüp cevaplarsiniz
Merhaba ilacı hala kullanan ve kullanıp da pcosu geçip kilo verebilen oldu muYıllar sonra da olsa bu matofini yeni kullananlar arasındayım ilacı günde 2 defa içmem gerektiğini doktor söyledi fakat imkanı yok içemedim şimdi 1 er tane alıyorum içtiğim gün kusuyorum kistim varmış bakalım inşallah geçirir merak ediyorum sizde nasıl etkisi oldu neler yaptınız yıl 2022 çünkü inşallah görüp cevaplarsiniz
Bugün doktor açlık kan şekerimi yüksek bulduğu için bu matofin verdi. Pkos da var. Çok kilo sorunum yok aslında ama 2 senedir hamilelik olmayınca bu ilacı verdi bazı değerlerimi düzeltmek için. Pazartesi ilacı alıp başlayacağım bakalım bende ne gibi etkiler olacakMerhaba ilacı hala kullanan ve kullanıp da pcosu geçip kilo verebilen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?