benim hikayem hamilelikte başlamıştı şekerim yüksekti ve erken doğum (29haftalık )yapmıştm.gel zaman git zaman kızım küvezden çıkıp toparladığında sağlık ocağındaki doktorum şekerini ihmal etme endokrine git demiştibende gittim 2yıl önce bana diyet ve matofin vermişti benilacı kullanmaya başladığımda inanılmaz birşekilde ishal olmuştum ve o zaman ilacı kesmiştim kendimce zayıflamıştım sonra ama tabi çok değil şimdilerde ise yine sürekli acıkma hissi doymama başlamıştı bir tartıldımki kilo almışım 2 yıl önce endokrin doktoruna gittimde bile kilom bu kadar değildi şekerimi yine ölçtürdüm açlık 114 çıktı doktordeğerlerin çok yüksek değil ama sınırın biraz üzerinde diyet yap dedi şeker yüklemesi yaparak vücudu yormaya gerek yok dedi matofin kullanablirsin dedi açlık hissini dengeler dedi birhaftadır kullanıyorum tuhaf ama budefa ishal olmadım hatta kabız oldum diyebilirim bir haftanın sonunda doyma hissiyle tanıştım ilkdefa tabağımı bitirmeden doyduğumu farkettim ama şeker yüklemesi yapılmadan bu ilacı kullanmak beni endişendiriyor benim gibi olanlar varmı aranızda?