Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Matlastirmali mi?

Sda01

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
621
3
Selam kizlar
Artik sivilcelerim yok ama bolca cukurlarim ve genis gozeneklerim var. Kizarikliklarda oldugundan normal gunde bb krem vs kullaniyorum. Fondoten ve bb kremi surdukten sonra matlastirici sabitleyici pudra kullanmali miyim? Mat olunca daha belliymis gibi geliyor ama kullanmadanda cukurlar daha belli gibi geliyor.. birde makyaj bazlari cukur gorunumunu azatir mi? Alip almamakta kararsizim? Hangisi daha dogru?

Selam kizlar
Artik sivilcelerim yok ama bolca cukurlarim ve genis gozeneklerim var. Kizarikliklarda oldugundan normal gunde bb krem vs kullaniyorum. Fondoten ve bb kremi surdukten sonra matlastirici sabitleyici pudra kullanmali miyim? Mat olunca daha belliymis gibi geliyor ama kullanmadanda cukurlar daha belli gibi geliyor.. birde makyaj bazlari cukur gorunumunu azatir mi? Alip almamakta kararsizim? Hangisi daha dogru?

cildine birşey sürmeden önce makyaj bazı kullan benefitin makyaj bazı gözenekleri küçültüyormuş makyajdan önce sürüldüğünde bi araştır derim. ben araştırıyorum güzel bir ürün ama pahalı

cildine birşey sürmeden önce makyaj bazı kullan benefitin makyaj bazı gözenekleri küçültüyormuş makyajdan önce sürüldüğünde bi araştır derim. ben araştırıyorum güzel bir ürün ama pahalı

99 lira olmasi lazim, arada takiliyor gozum ama gozenekten cok cukur olunca alip almamkta kararsiz kaldim.

Selam kizlar

benefitin bazı çok iyi gerçekten. birde MAC in boşlukları dolduran özel bazları var ondanda uygulayabilirsin fondoten altına:KK66:)

benefitin bazı çok iyi gerçekten. birde MAC in boşlukları dolduran özel bazları var ondanda uygulayabilirsin fondoten altına:KK66:)

Aslinda cilt doktorum izler icin dermatix si diye silikonumsu bir jel vermisti kutusunda makyajdan once kullanilabilecego yaziyordu. Suan dusundumde silikon oldugundan dolup
Puruzsuz ve ipeksi oluyordu onu deneyeyim bir hem iyilesmede gerceklesir. O zamanlar tedaviden dolayi makyaj yapmiyordum

Peki mat pudra kullamali miyim?

ben şahsen mat görünümü sevmiiyorum .pudra kulanınca aslında daha kusursuz görünüyor cildin.ama eğer pudra kullanmak istersende Kryolan ın taş pudrası var.ıslak kullanımda süer oluyo.onu tavsiye ederim:KK66:

normal hafif bi pudra kullanabilirsin ama ayrıca matlaştırıcı pudra alırsan onlar baya mat yapıyo yapmacık duruyo normal bi pudra tercih edebilirsin bence

X