Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları materyal tasarimı

Meb programindaki butun kazanimlardan bri belirlenecek konu farketmiyor yani. Sayilarin ogretimi geometrik sekiller renkler duyular falan hepsi olabilir yani

O zaman işin kolay sınırlama yok sonuçta. Birkaç materyal örneği vereyim benimkilerden, belki işine yarar. Ben ahşap merdiven yaptırmıştım ama minyatür tabiki. Her basamak bir rakamı ifade ediyordu. Yukarı çıktıkça artıyor, aşağı indikçe azalıyor. Basit toplama çıkarma yaptırabilirsin. Bu etkinliği oyun halinde sunmuştum ama tam hatırlamıyorum nasıldı. Sonra yine ahşaptan bi plazma gibi bir şey yaptırmıştım kendi etrafında dönen. Üzerinde sadece uygun yerlere çakılmış çiviler olan. Ve bu çivilere asılabilecek ahşap kareler. Plazmanın bir yüzünde olayların resimleri, gözler, ağızlar asılı. Çocuk geliyor bir olay seçiyor mesela asansörde kalmış çocuk( bu arada çocuğun yüzü boş resimde) bir de bu durumda ne hissederdi ona uygun göz ağız. Ve arka tarafa asıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum. Bunu da oyunlarla geliştirmiştim hocamız çok sevmişti. Duygularla ilgili yapabilirsin. Umarım işine yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…