• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matematik ögretmenleri ve anlayanları

Adesss

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.022
5
356
37
slm arkadaşlar ben busene okula başlıcam ama matematikten hic anlamıyorum istedimki birbirimize yardımcı olalım nasıl olur kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

hangi konuda yardım istiyorsun, yapabileceğim birşey olursa seve seve yardımcı olurum..

sagol canım ben 3 sene aradan sonra öss girdim busene acıktan işletme okucam ama matematigi hic bilmiyorum tek korkum matematik okul bi başalsın bakalım ne yapıcazkaydirigubbakcemile3

kolay gelsin güzelim, ben de aynen açıktan işletmeye başlamayı düşünüyorum bizim kayıtlar daha başlamadı, o zman daha iyi olur konular aynı paslaşırız, benim mat hep iyiydi tarihten anlamıyorum ben de=)

hoşseda başladın mı çalışmalara, ben kaydımı yaptırdım da kitap kalmamış zaten haftaya almaya gidicem kitapları. bir de ek olarak muratın kitaplarını alıcam, herkes çok methediyor, sınavalara daha çok var , bakalım nolcak

arkadaşlar matematik öğretmeniyim. Şu anda özel olarak çalışıyorum. yardımcı olabiliceğim bir konu varsa seve seve yardımcı olurum.

Merhaba arkadaşlar.Bende matematik öğretmeniyim.Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve:)

Back