Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben ea öğrencisiyim ama sözelden edebiyat öğretmenliği tercihi yapıcam ama mat 1 im çokkkk çokkkk kötü bundan sonraki dönemde (5 ay) bu mat 1 den 16 net çıkarıcak kadar çalışmam gerekio bu mat özürlü kardeşinize yardım edin lütfen bana bi yol gösterin psikolojim bozuldu aileme bile sert davranmaya başladım gülmüyorum artık hiçbişeye imdattttttttttttttttttt:a015:
matematiğim çok çok kötü dediğin için (ki o kadar kötü olabileceğini sanmıyorum bu konu eksiğin ve yeterince test çözmemen sonucu ortaya çıkan bir yanılgı bence:)
öncelikle işlem kabiliyetinin iyi olması lazım bunun yanısıra temel kavramlarla işe başlamalısın 'sayılar' konusunun bütünü gibi ebob-ekok konuları da dahil olmak üzere.
denemelerde 5 netin üstüne çıkmıyor yapabildiğim tek şeyde temel kavramlar yani ebob ekoktan önceki konular mantıkla çözülen sorular.geometriyi hiç hesaba katmıyorum aşaya son denememin netlerini yazıyorum
türkçe 29 d 1y sosyal 27 d 2 y mat 3d 5y es 25d 5 y sos2 25d 5 y
umutsuz vakayım yani eğer matematiği en az 15 tane yapamazsam hiçbiryere giremiyorum tek tercih tek bölüm yazmak zorundayım sosyal hayatımın getirdiği sorumluluklar yüzünden. afyon kocatepe üniversitesi türk dili ve edebiyatı bölümü.
tm ciyim okulda ama ailemin ve dersane-okul hocalarımın hepsinin engellerine rağmen çocukluktan beri istediğim mesleği seçtim ve sözelden tercih yapıcam sene başından beri onun için uğraşıyorum bu yüzden dersaneyi bıraktım yani şuan dersane desteği yok yanımda.giderkende pek faydası olduğu söylenemez...
anlayacağınız pskolojim kendime güvenim herşey sarsılmış durumda yemek yemek bile istemiyorum
canım sen bu durumda bölümlere yerleşebilirsin fen edebiyat fakültesine hemde rahatlıkla.ama eğitim istiyorsan birazdaha matematik.şimdiden sonrada yapcağın tek şey problemlere çalışmka olsun.sende bliyorsunki çoğu öğrenci problemleri işlemle değil mantıkla yapıyor.buna çalış ve geometirnin açılar konusuna o zman bir 15 bulursun sınava inşallah.problemlere başla bugünden.tamam canım..hadi bu gün ödevin sayı problemleri:)
arkadaslar bu benm 2.senem olucak bn say cıkıslıyım ama ea dan grcem cnkü ea2 puanm daha yksek gelio jelibon senin içn de ekolhoca.com u önerebilirm benm mat 6netle basladım suan 24 yapıorm insan isterse hersei basarablr yeterki buna inansın bu sitede görüntülü konu anlatımları we konu özetleri war..
arkadaslar bu benm 2.senem olucak bn say cıkıslıyım ama ea dan grcem cnkü ea2 puanm daha yksek gelio jelibon senin içn de ekolhoca.com u önerebilirm benm mat 6netle basladım suan 24 yapıorm insan isterse hersei basarablr yeterki buna inansın bu sitede görüntülü konu anlatımları we konu özetleri war..
matematik dersi verebilecek arkadaşlar ve eğitmenler arıyorum... yardımcı olun lütfen. 1 saat ders bedeli o kadar yüksekki ne olur biraz bu konuda da yardımcı olun..oğlum lise 3 öğrencisi derleri çok güzel ama matematik hariç.
merhabalar ben ea öğrencisiyim ama sözelden edebiyat öğretmenliği tercihi yapıcam ama mat 1 im çokkkk çokkkk kötü bundan sonraki dönemde (5 ay) bu mat 1 den 16 net çıkarıcak kadar çalışmam gerekio bu mat özürlü kardeşinize yardım edin lütfen bana bi yol gösterin psikolojim bozuldu aileme bile sert davranmaya başladım gülmüyorum artık hiçbişeye imdattttttttttttttttttt:a015:
merhaba jelibon sana bi paket önericem.özelden mail adresi verirsen konuşalım.başarı oranı çok yüksek.burda yazamıyorum marka yazmak yasakmı bilmiyorum.
matematik dersi verebilecek arkadaşlar ve eğitmenler arıyorum... Yardımcı olun lütfen. 1 saat ders bedeli o kadar yüksekki ne olur biraz bu konuda da yardımcı olun..oğlum lise 3 öğrencisi derleri çok güzel ama matematik hariç.