• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

matematiğim çok kötü aktif matematik kitabı

leylabahadr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
16
0
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim matematiğim çok kötü sınavda 10-15 net yapmam gerekiyor bana 0'dan başlayanlara aktif matematik kitabını önerdiler bu kitap hakkında fikri olan varmı birde video izleyen varsa site ismi söyleyebilirmisiniz

Merhaba!Bende sözelden hazırlanıyorum.Sana önereceğim kitap ''Antremanlarla Matematik''tir.Bu kitap 4 seri halindedir.İlk kitabı dört temel işlemden başlıyor.Eğer düzenli olarak egzersizleri yaparsan netin yükselir. :40:

Bende matematik - geometri özürlüsü bi insanım herseyi anlayan kafam nasıl oluyo da bunu anlamıyo hayret ediyorum doğrusu:)
hiç bi zaman sevemedim su sayılarla işlemleri. Galiba önce bu işi sevmek gerekiyo arkadasım...
Hoş neresi sevilecek orasıda mechul ama:)

canım ben iyi bir kitap biliyorum kullandım basitten zora gidiyor ben pek kullanmadım matematiğim o kadar kötü değildi ama senin işine yarar umarım mps karekök matematik 0 kitabı bi bakarsın :) :40:

canım ben iyi bir kitap biliyorum kullandım basitten zora gidiyor ben pek kullanmadım matematiğim o kadar kötü değildi ama senin işine yarar umarım mps karekök matematik 0 kitabı bi bakarsın :) :40:

ben bu kitabıı kullandm ama bende pek işe yaramadı sınavda 3 küsür net yaptımmmm sanırım bende sorun var :50:

ya o karekökü alma gafletinde bende bulundun 0 matematik kitabı falan değil ben biraz yapmaya başladım aktif matematikkitabıyla bugün deneme yaptım 8 civarı netim çıktı video da izliyorum bu arada herkese kolay gelsin

ya o karekökü alma gafletinde bende bulundun 0 matematik kitabı falan değil ben biraz yapmaya başladım aktif matematikkitabıyla bugün deneme yaptım 8 civarı netim çıktı video da izliyorum bu arada herkese kolay gelsin

canım benim bence sen kendini çok küçümsüyorsun sınav dediğin ygs ise 40 sorudan 15 tanesini rahat yaparsın zatenhiç mi yapamadın şıklardan tek tek dene yine yaparsın sen kendine güven çok kolay bi kitaptanda başlama celal aydın yayınları var soruları güzeldir:34:

merhaba kızlar bende geçen yıl girdim bu yıl üniversitedeyim işte meslek lisesi öğrencisiydim bende anlayacağınız mat geo falan görmedim zaten sınavlarda da hiç geo yapmadım ve sınava sayısaldan girdim matematik için antremanlarla matematiği öneririm güzel kitaptır matematiğim iyi olduğu için bana basit gelmişti ama hedefini 10 15 net ise ve matematiğin kötü ise güzel bir kitap umarım yardımım dokunur:)

aktif matematik kitabını aldım ve artık matematik yapmaya başladım
sizinle de paylaşmak istedim
kitapta konu anlatımı var
soru çözüyor yanında hemen benzeri soru var konu sonunda da test var çok faydalandım tavsiye ederim diğer kitaplarda vardı bende kimi çözümsüz kimi zor bu tam sözelciler için

Back