italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 16 Mart 2009 Konu Sahibi italim #1 Matem Adamın biri eczaneye uğrar ve siyah prezervatif ister. Bunu duyan eczacı şaşkınlık içinde sorar: - Afedersiniz ama neden siyah? Adam cevap verir: - Arkadaşım öldü de, karısına baş sağlığı dilemeye gidiyorum!.. :1shok:delikafadulden
Matem Adamın biri eczaneye uğrar ve siyah prezervatif ister. Bunu duyan eczacı şaşkınlık içinde sorar: - Afedersiniz ama neden siyah? Adam cevap verir: - Arkadaşım öldü de, karısına baş sağlığı dilemeye gidiyorum!.. :1shok:delikafadulden
cloudy en iyi koca ölü kocadır:) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2008 3.569 5 16 Mart 2009 Konu Sahibi italim #2 aboww çok ayıppppp delikafaduldendelikafadulden fırsatçı herifff :mymeka::mymeka:
zemus Nirvana Kayıtlı Üye 8 Kasım 2008 3.735 20 16 Mart 2009 Konu Sahibi italim #3 ama ne kadar saygılı :mymeka:ve ince düşünceli siyah pirezarvatif takicek adam -tatlicadiarzu-..:roflollaelaelaelaelae
ama ne kadar saygılı :mymeka:ve ince düşünceli siyah pirezarvatif takicek adam -tatlicadiarzu-..:roflollaelaelaelaelae
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 17 Mart 2009 Konu Sahibi italim #5 cloudy .!.: aboww çok ayıppppp delikafaduldendelikafadulden fırsatçı herifff :mymeka::mymeka: Genişletmek için tıkla... zemus .!.: ama ne kadar saygılı :mymeka:ve ince düşünceli siyah pirezarvatif takicek adam -tatlicadiarzu-..:roflollaelaelaelaelae Genişletmek için tıkla... selda_cino .!.: vay serepsis vayyyy Genişletmek için tıkla... Beğenmenize sevindimkaydirigubbakcemile5
cloudy .!.: aboww çok ayıppppp delikafaduldendelikafadulden fırsatçı herifff :mymeka::mymeka: Genişletmek için tıkla... zemus .!.: ama ne kadar saygılı :mymeka:ve ince düşünceli siyah pirezarvatif takicek adam -tatlicadiarzu-..:roflollaelaelaelaelae Genişletmek için tıkla... selda_cino .!.: vay serepsis vayyyy Genişletmek için tıkla... Beğenmenize sevindimkaydirigubbakcemile5
D demircool Nirvana Kayıtlı Üye 6 Haziran 2008 4.244 22 17 Mart 2009 Konu Sahibi italim #6 siyah prezervatif oluyomu gerçekten :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 20 Nisan 2009 Konu Sahibi italim #7 demircool .!.: siyah prezervatif oluyomu gerçekten :jeyyar::jeyyar::jeyyar: Genişletmek için tıkla... kusura bakma msj nı görmemişim.her rengi var ama siyahını görmedim
demircool .!.: siyah prezervatif oluyomu gerçekten :jeyyar::jeyyar::jeyyar: Genişletmek için tıkla... kusura bakma msj nı görmemişim.her rengi var ama siyahını görmedim