thejackal ......BuTTerFlyy......... Kayıtlı Üye 13 Nisan 2010 1.077 0 66 Tekirdağ 28 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Leayse #21 bu arada limango da şu anda SHISEIDO ürünleri indirimde ve çok güzel bir pembe ruju var istediğin renge yakın olabilir bir bak derim
bu arada limango da şu anda SHISEIDO ürünleri indirimde ve çok güzel bir pembe ruju var istediğin renge yakın olabilir bir bak derim
..GkSu.. Türk Esirlik Kabul Etmez! Kayıtlı Üye 30 Haziran 2009 2.637 11 116 İstanbul 20 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Leayse #22 bende istiyorum bu renk bi ruuujjj avonda buldum gibi oldu gülmeyn sakın hee bişy dicem şimdi aklinialirimsmile ayak üstü katoloğa bakıyordm dudaktaki renk tam istediğim gibiydi yani bu aradığmz pembe ama iyi okumamışım kahretsin dudak koruyucusuymuşşş fakat renk aynıııı ruj değil dudak kremi fark o yani çok gülmüştü annem sizde sakın gülmeyin tatlişlerimm heheh kaydirigubbakcemile5
bende istiyorum bu renk bi ruuujjj avonda buldum gibi oldu gülmeyn sakın hee bişy dicem şimdi aklinialirimsmile ayak üstü katoloğa bakıyordm dudaktaki renk tam istediğim gibiydi yani bu aradığmz pembe ama iyi okumamışım kahretsin dudak koruyucusuymuşşş fakat renk aynıııı ruj değil dudak kremi fark o yani çok gülmüştü annem sizde sakın gülmeyin tatlişlerimm heheh kaydirigubbakcemile5