• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mat örtücü kireç beyazı oje hakkında sorularım var ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Arkadaşlar sizlerin de yorumlarına ve tavsiyelerine dayanarak oje markasında alix avien i tercih etmeye karar verdim..
geçenlerde alix avien den 60 nolu mat örtücü bir kireç beyazı oje almıştım..
ancak alix avienin denediğim diğer renklerindeki gibi beni mutlu etmedi..kıvamı çok koyu..zor sürülüyor ve sürülse bile çizgi çizgi fırça izi kalıyor...homojen sürülemediği için rengin hakkını da veremiyor ve heryer eşit olarak kapanmıyor..acaba bu durum benim aldığım bu ojeye mi mahsus...yoksa hangi marka olursa olsun kireç beyazı ojeler böyle mi oluyor ?
geçmişte markasını hatırlamadığım bir kireç beyazı oje daha almıştım ve aynı şeyi yaşamıştım..

diğer bir soru da..yoksa acaba bu kireç beyazı tüm tırnağı boyamak için değil de tırnak süslemede kullanılcak türden yada frenchte tırnak çizgisi yapmak için kulanılan özel bir renk mi ? normal oje gibi sürerek ben mi yalnış yapıyorum ?

Son düzenleme:
beyaz ojeler genelde oyle oluyorlar. ama bence gabrini 302 hic zorluk yaratmadan surulebilen bir beyaz. denediklerim icinde en iyisi o. hic pahali bir markadan beyaz oje alip denemedim, ama okudugum yorumlardan anladigim genelde beyaz ojenin ciddi markalarda bile kirec gibi olduguydu. gabrininin yapisi biraz daha kirecten farkli. onu denemelisin derim.

Kireç beyazlarının arasındaki en beteride flormar oluyor herhalde:1::1::1: Normalde kireç beyazını sadece french için kullandığımdan bütün tırnakta nasıl sürülüyor bilemediğim için yorum yapamıyorum ama Amonra'nın tavsiyesi ile gabrini pacific kireç beyazı almıştım henüz kullanmak nasip olmadı...

Back