- Konu Sahibi cayvekahve
-
merhaba..benim de matematiğim çok kötüydü.ilk girdiğimde 6 betim varken 2.girdiğimde geo hariç 19 netim vardı.ilk önce şunu söyleyeyim parabolden ve dizilerden hiç anlamam zaten onlara pek de çalışmadım..
nasıl yaptığıma gelince dersanenin ve benim kendi aldığım kitaplar vardı zaten ama internetten bulduğum her kitabı indirdim.ilk önce iyice kendi anlayacağım şekilde konuları yazdım indirdiğim-bende olan kitaplardan yararlandım.mesela kısmii integral.konuyu yazdım formüllerini yazdım,1.2.3. formül diye.sonra mesela 1. formülle ilgili elimde ve pcde olan bütün kitaplardaki alabileceğim her soruyu aldım zor oldu zamanımıda aldı ama diğer derslerim iyiydi sadece mat2im kötü olduğu için etkilemedi.sorularıda karışmasın diye 1.a 1.b diye yazdım..tabi aynı tip soruların hepsini yazmadım.daha sonrada testleri çözdüm.
diğer kitaplardan konuların nasıl anlatıldığına bakmak çok yararlı oluoyor.
umarım yararım olur
zaten örneklerin benzerleri hep testlerde oluyor.bana en kolay bireyin kitapları gelmişti.zor sorarsan finalin kırmıızı bi kitabı var o gerçekten zordu.
kesinlikle yeni başlayan için karekök yayınlarıı. fem ve birey de tavsiye edilir moarl depolamak istiosanz birey in A sı ama siz de biliosnz ki moral depolamyla hiçbirşey olmuyor bn bireyin B sini çözüyorum çok da basit bnce alın başlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?