• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masumluuyla zg Namal

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
35
ozgu_namal.jpg

1878-1239268081-ozgu_namal_05.jpg

0b_450xNULL.jpg

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5C%C3%96zg%C3%BC%20Namal%5C1.jpg

ozgu-namal-resimleri-1.jpg

Ozgu_Namal12.jpg

2697_0.jpg

resim006.jpg

ozgu-namal-2.jpg

28 Aralık 1978 İstanbul doğumludur Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.Daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu`nda oyunculuk eğitimi almıştır. Dans eğitimi de görmüş olan Namal`ın sinema ve tiyatro en büyük tutkusuyken, fotoğraf da hobileri arasında yer almaktadır. Profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır (1997).Koyu Galatasaray taraftarıdır. Mtv de Ceza ile katıldığı bir programda gelen bir soru üzerine Galatasaraylı olduğunu söylemiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef beğenmediğim ve sevmediğim oyunculardan kendisi...

bende beğenirim özgüyü ama başlık hiç uymamış çünkü hiç masum bi havası yok
aksine şımarık bi çocuk havası var yaşını göstermiyo

Çok güzel yüz hatlarına sahip fakat çözemediğim bi iticiliği var

cok cocuksu,yapmacik,sevmiyorum kendisini,,,,,oynadigi hic bi filme diziyede yakismiyo bence,,,

hiç masum bulmadığım gibi erkeksi tavırlarıylada gayet sert bulurum

yüz hatları burnu ve yaşını göstermemesi avantajı olsada

kısa boyu ve uzun bacakları kendisine sinemanın sultanı olma vasfını kaybettirmiştir bence o kadar ödüle ve başarılı projeye rağmen

ses tonundaki kalınlığı ve çığlıklarını kendi lehine olumlu çevirebildi onada bravo diyorum, akıllı kadın

ama oynadığı projelerde kendini göstermesini biliyor
rolünün hakkındanda geliyo çok çok üstün yetenek ve inandırıcılıkla olmasada.. :delphin:

sevmıyom bende hıcte masum gelmıo tam tersıne dır dır konusan bıseyyysırnaşık şey

Back