masum hayvanlarımıza suyu ve yemeği çok görmeyin :(

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
Selam arkadaşlar malum yaz geldi havalar sıcak, dışarıda yaşayan dostlarımız çok zor durumdalar. Belediyelerimiz ve vatandaşlarımız duyarsız. Yanı başında aç ve susuz bir deri bir kemik kalmış hayvana dönüp bakmayan hatta uyuyan hayvana tekme atan yaratıklar var. Herkesten ricam hayvanları sevmeseniz de onlarında bir can taşıdığını düşünüp su ve yemek verin. Kuru mamalar çok ucuz kilosu 3-5 tl. Evinizde artan yemekleri çöpe dökmeyin bi canlı nasiplensin ondan. Ve en önemlisi yaşam kaynağı su. Lütfen onların da yaşama hakkına saygı duyalım. Onlar masum. Çocuklarımıza gereken eğitimi verelim lütfen. Geçen gördüm çocuk uyuyan köpeği tekmeliyor boğazını sıkıyor koca köpek öylece duruyor. Tabiki müdahale ettim. Köpek kendine zulmeden bir canlıyı ısırmazken o çocuk ona tekme atabiliyor. Bu da ailelerden kaynaklanıyor. Kendiniz sevmeseniz de çocuğunuzu vicdanlı yetiştirin hayvana zarar verilmeyeceğinin bilincinde olsun. Teşekkür ederim şimdiden okuyan ve duyarlı olan insanlara. Saygılar.

Aynen ya ne vicdansiz cocuklar var. Sanki o kopek ona birsey yapmis. Sorunlu bir millet ya nerden cikaracagini sasiriyor. Hayvanlara zarar verenlerin hayvan, o zavalli hayvanciklarinda insan olmasi en buyuk temennim.

Aynen ya ne vicdansiz cocuklar var. Sanki o kopek ona birsey yapmis. Sorunlu bir millet ya nerden cikaracagini sasiriyor. Hayvanlara zarar verenlerin hayvan, o zavalli hayvanciklarinda insan olmasi en buyuk temennim.

evet canım aileden kaynaklanıyor işte. sonra köpek ısırdı mı bütün köpekleri öldürelim kampanyası başlatıyorlar. hiç düşünmüyorlar acaba bu köpek niye ısırdı diye. eğitimsiz ve vicdansız toplum. hayvan kendine vuran çocuğa bile birşey yapmazken, yapılmayacağının farkındayken, o çocuk bunu düşünemiyor :S

Sorunlu insanlar kucucuk masum hayvanlara zarar vermeye calisir. O cocuklarda sorunlu, anneleri babalari da. Allah bir gun herseyi ters duz etse, onlarda anlasa dunyanin kac bucak oldugunu.

Dışarıda çok yemek yiyoruz.Restoranda çalışanlar kemikleri paket yapıyor,ben de minnoşlara getiriyorum.Kuru mama vermiyorum her zaman.Mutlu oluyorlar ,daha bi iştahla yiyorlar. :)

kıyamam ben onlaraaa....
evet arkadaşlar herkes çevresindeki insanları böyle şeylere teşvik ederse çok iyi olur
çok zor değil...yemek artıklarımızı poşete koyup bağlamak yerine bir yoğurt kabına boşaltıp evimizin önüne koyucaz
birazcık da su işte bukadar basit.......

Allah razı olsun sizlerden. Aşağıda yemek verdiğim bir kedi var ilk gördüğümde perişan haldeydi. 2 gün yemek verdim. Çok zayıftı ve toz toprak içindeydi bakımsızdı hasta gibiydi. Bugün tekrar yemek vermeye indiğimde kediyi tanıyamadım tüylerini temizlemiş ağzını burnunu temzilemiş keyfi biraz yerine gelmişti. 2 günde bile büyük değişim yaşamış. Bu kadar basit bir canlıyı mutlu etmek karnını doyurmak. İlgi gösteren ve güzel paylaşımlarda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrardan.

Sıcaklarda en çok ihtiyaçları olan şey bir kap su.

Dipnot:Bu afişleri HAYTAP'dan ücretsiz temin edebilir mahallenizin bir köşesine asabilir böylece daha çok kişiye mesajı ulaştırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…