masturbasyon hakkinda.

Hiçbir şeyi bozmaz. Bağımlı olmadığınız sürece. Dersteyken "ulan çıksam da bi hoppigigombiklik yapsam" düşünceleriyle dolu değilseniz niye bozsun

Masturbasyon yapmak akademik başariyi,öğrenme/bilme isteğini ve sosyal ilişkileri bozar mi ?
spor için motivasyonu etkiler mi?
yapılırsa haftada kaç defa yapılmalıdır,sağlikli midir ?
Spor için motivasyonu etkiler mi mi
Ay ben bosslincs uykum geliyo gucum kalmiyo yataktan kalkamiom ne sporu .

Uyku için motivasyonu etkiler bak

Fazla mastürbasyon sosyalleşmeyi engeller diye duymuştum bir seminerde. Mastürbasyon yapmayan birey, sosyalleşerek kendine partner ararmış. Mastürbasyon yapan ise cinsel ihtiyacını karşıladığı için sosyalleşme ihtiyacı hissetmezmiş. Tabii bu anormal seviyedeki mastürbasyonla ilgilidir diye düşünüyorum.

Sumo güreşçilerinin küçükken iğdiş edildiğini duyduğun için mi vardın bu kanıya. Ne alakası var ya, günde 8 defa yapmıyorsan, aklından "şu ders bitse de bi masturbasyon yapsam" diye geçirecek noktada değilsen hiçbir şeyi etkilemez.

Masturbasyon yapmak akademik başariyi,öğrenme/bilme isteğini ve sosyal ilişkileri bozar mi ?
spor için motivasyonu etkiler mi?
yapılırsa haftada kaç defa yapılmalıdır,sağlikli midir ?
Masturbasyon gayet sağlıklı bir olaydır. Erkeklerin yapması pek dikkat çekmiyor da kadınların yapması sorun, tehlikeli ve ayıpmış gibi görülüyor. Azı karar, çoğu zarar prensibince haftada iki üç kez yapılabilir. Ne akademik başarıya ne de spora bir zararı olamaz. Her gün veya günde birkaç kez yapmadıkça kendi vücudunuzu sevmek ve onu tatmin edip keyfini çıkarmanın hiçbir sakıncası yoktur. Hele genç yaşlarda cinsel isteğin kontrolü açısından yeterli olgunluğa ulaşmadan partner arayıp da hata yapmaktansa masturbasyon tercih edilmelidir diye düşünüyorum.
Masturbasyona karşı ön yargı gibime geldi. Evet, fazla olmamak kaydıyla haftada iki üç kez (Kaynaklı bilgi değil, kişisel görüşüm.) makuldür. Masturbasyon kontrol edilebilir, herkes kendi ihtiyacını bilirse sosyalleşmeye bir etkisi olmaz. Anormal sayıda masturbasyon vücudu da yorar ve yıpratır.

Mastürbasyon bağımlılığı yüzünden sosyal ilişkilerinde bozukluk yaşayan bir öğrenci vardı. Onunla bağdaştırdığım için bana mantiklı geliyor hala.

Bende yapıyorum ama tam olarak zevk alamıyorum orgazm olmak istiyorum olamıyorum zevk almak için nasıl yapmalıyım bakireyim

yok o öyle değil de şöyle olabilir, mastürbasyonla cinsel tatmini daha zahmetsiz sağlayabileceğini keşfeden bireyler (sayısıyla alakalı değil aldığı zevkle alakalı tamamen) cinsel güdülerle partner arama eğilimine pek girmeyebilirler. mesela tek gecelik ilişki yaşamak için birilerini ayarlamaya üşenmek gibi. ama duygusal ilişki kurmayı engellediğini sanmıyorum, duygusallık başka cinsel ihtiyaç başka. çünkü duygusal ihtiyaçları tek başına karşılama imkanı yok.

Bende yapıyorum ama tam olarak zevk alamıyorum orgazm olmak istiyorum olamıyorum zevk almak için nasıl yapmalıyım bakireyim
Nasıl mı yapmalıyım, bu gözler neler görecek daha burda? Biraz bekleyin tarif videosu gelir elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…