• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastit

marrryy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
58
26
8
31
Merhaba arkadaşlar göğüs ucumda yara var ama şimdi de göğsümde kist çıktı doktor süt kanalı tıkanıklığı dedi ve antibiyotik verdi emziriyorum sağıyorum ama bi azalma olmadı. Doktor geçmezse enjektör ile çekeriz dedi hu işlemi yaptıran var mı çok ağrılı bir işlem mi

Merhaba arkadaşlar göğüs ucumda yara var ama şimdi de göğsümde kist çıktı doktor süt kanalı tıkanıklığı dedi ve antibiyotik verdi emziriyorum sağıyorum ama bi azalma olmadı. Doktor geçmezse enjektör ile çekeriz dedi hu işlemi yaptıran var mı çok ağrılı bir işlem mi
Evinizde ya da tanıdığınız da küçük masaj aleti var mı. Ben onunla açmıştım ya da lahana çok iyi geliyor kesinlikle deneyin
Banyoda sabunla ovalayın güzelce sonra ya sağma işlemi yapın ya da emzirin
Bol bol su için
Parol da iyi geliyor ağrınızı alıyor
İnşallah diğer işleme gerek kalmadan atlatırsınız ihmal etmeyin çok kötü ağrısı oluyor
Sık sık emzirin o göğsümüzü ve sıcak uygulama yapmayın

Evinizde ya da tanıdığınız da küçük masaj aleti var mı. Ben onunla açmıştım ya da lahana çok iyi geliyor kesinlikle deneyin
Banyoda sabunla ovalayın güzelce sonra ya sağma işlemi yapın ya da emzirin
Bol bol su için
Parol da iyi geliyor ağrınızı alıyor
İnşallah diğer işleme gerek kalmadan atlatırsınız ihmal etmeyin çok kötü ağrısı oluyor
Sık sık emzirin o göğsümüzü ve sıcak uygulama yapmayın
Lahana dışında hepsini denedim kolumu kaldıramıyorum ağrıdan çok şükür ateşim olmuyor ama enjektör işleminden korkuyorum da

Lahana dışında hepsini denedim kolumu kaldıramıyorum ağrıdan çok şükür ateşim olmuyor ama enjektör işleminden korkuyorum da
Merhaba. Antibiyotik verdiyse geçer merak etmeyin. Benimde başıma geldi. Antibiyotik kullandım geçti. Aynı zamanda sürekli sıcak havlu ile iltihap toplanan yere sıcak havlu bastırdım ve sıcak su ile banyo da sürekli ovdum. En iyi sıcak havlu geldi. İki kere başıma geldi birisini sadece havlu, bol emzirme ile geçirdim. Diğerini antibiyotik ve diğer saydıklarımla bir daha olmadı şükür.

Ben bi kaç kez yaşadım ama hastaneye gerek kalmadan evde kurtuldum lahanayı kesin deneyin ilk mastitim çok ağırdı. Çok kötü titreme halsizlik bulantı hepsi vardı lahana ile kurtuldum
Sonraki mastitlerde de diğer yöntemleri denedim ilerlemeden

Back