Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya sol mememin kahverengi yeri ucu değil çok kötü sert ve çok cnm acıyo sütümü sağlarken napcam nasıl geçer bu meret sıcak bez le ovuyo Rum hep ve humana çayı almıştım acaba omu yaptı ya çok kötü yğm hastaneye gitmek te istemiyorum virüs var delircem
Canım zamanında çok çektim bundan, tıkanikti ve taş gibiydi, berbat bir acıydı.
Beyaz lahana yaprağını buz dolabinda sogut, göğsüne koy, isinana kadar tut, sonra yenile.
Ben geceden yapmıştım, sabaha kadar geçmişti.
Tabi bu sırada emzir yada sağ..
Bol masaj, ılık duş, sıcak havluyla kompres yapıp ovalayın ve masajla o bölgeyi sıkıştırarak sağın. Bebeğinizi ters emzirin, yani sağ göğsünüzü emzirecekseniz sol kolunuza yatırın bebeği. Çok etkili bir yöntem olur kendileri, bundan 5 6 ay öncesine kadar ben böyle çözerdim mastit sıkıntısını. Bebek emerken de bi elinizle masajı ihmal etmeyin daha çabuk çözülüyor o zaman.
Süt birikmesine de izin vermeyin, acınız artar daha çok sertleşir.
Bir arkadaş daha yazmış bebeğinizi ters emzirin
Tıkalı yer açılırken biraz ağrı yapıyor ama emzirmeden sonra hemen açılıyor rahatliyorsunuz
Bende araştırırken bu forumda görmüştüm öneriyi hemen emzirdim açıldı
O acıyı sanciyi iyi biliyorum zordur
Arkadaşların dediği gibi beyaz lahana,masaj,duş, ters emzirme hepsi işe yarar. Ama kızarlık ve ateş varsa antibiyotik tedavisi şart. İlkinde bilmeyip gitmeyi geciktirdiğin için kitle kalmıştı göğsümde. Sonra tekrar ateş olmadan aynı yerde ağrı ve kızarıklıkla nüksetti. O kadar büyüdü ki kolumu değdiremiyordum. Daha uzun bi antibiyotik tedavisiyle öncesinde kalan kitle de tamamen kaybolmuştu. Umarım sizinki masajla duşla geçecek bi süt düğümüdür sadece. Ama saydığım şeylerde varsa önlemlerinizi alarak doktorunuza uğrayın.
Ya sol mememin kahverengi yeri ucu değil çok kötü sert ve çok cnm acıyo sütümü sağlarken napcam nasıl geçer bu meret sıcak bez le ovuyo Rum hep ve humana çayı almıştım acaba omu yaptı ya çok kötü yğm hastaneye gitmek te istemiyorum virüs var delircem