• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastit sonrası operasyon

nurdanarslnadymn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
5
0
16
29
45 gunluk anneyim. İlk mastiti birinci haftada oldum, ikinci mastitimi ise bi hafta sonrasinda. İlk mastitim masajla gecti ama ikincisi bi turlu gecmedi, memem buyudukce buyudu. Artik kambur yuruyodum. 2 kutu antibiyotik bitirdim bana misin demedi. 20. Gun doktor operasyon yapmak zorundayiz dedi, anesteziyle kesi atildi ici bosaltildi. İcinden sutle beraber 2 litre enfeksiyon cikartilmis, kestiklerj yeri kapatmadilar diren koydular. 1 hafta diren takili kaldi ve ordan iktifah ve sut akmaya devam etti. Operasyonu yapan doktor sutun akmasinin iyi olmadigini soyledi. Baska bi doktora gittim, o bunun normal oldugunu soyledi. Diren cikarildi ama sut akmaya devam ediyo ve acik yara kapaninca mememin icinde sut birikmesinden, tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum. Bu operasyonu daha once geciren var mi? Sizde ayni seyler oldu mu? Lutfen cevap yazin. Korkunc gunler gecirdim, psikolojim alt ust oldu..

Back