- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.072
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
Merhaba arkadaşlar sekiz gün önce sezeryanla yavrumu kucağima aldım çok şükür . Hamilelikten beri göğüslerim aşırı büyüdü ve şişti gerildi doğum yaptım göğüs ucun yok dediler uç aldırdı hastane emdi bebeğim biraz sonrasında sütüm gelmedi tam inmedi mamayla devam ettik o gece . Şimdide emiyor şükür sarılık değerimiz yüksek çıktı biraz takip ediliyoruz doktorum hem mama hem de seni emsin dedi sarılık değeri düşene kadar . Sağma makinam var sagdim devamlı sütü boşaltmak için tazyikli geliyo sütüm elektronik makinam bu arada . Göğüslerim de ateş başlayınca acillik oldum ve bebeğim göğsümu emmemeye başladı sıcak olunca hissetti acilde hastane tipi makina ile sagdik genel cerrahı görsün dedi orası dün genel cerrahi ye gittim antibiyotik verdi beş gün kullan dedi ve ultroson a gircem yarın antibiyotik kullancagim için beş gün emzirme dedi çok ağladım sütüm varken bebeğime yararlı olamamaktan.
Bebeğim emmeyi unutur mu beş gün sonra ?
Bunun çözümü nedir bilen varsa şunu yaptım geçti diyen varsa lütfen yardım edin ?
Bebeğim emmeyi unutur mu beş gün sonra ?
Bunun çözümü nedir bilen varsa şunu yaptım geçti diyen varsa lütfen yardım edin ?