• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mastit mi oldum?

Electus06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
423
334
33
Kızlar 8 aylık kızım çok hastalandı gripdi öksürüktü kusma felan derken ek gıda imkanı yok almadı bende sürekli emzirdim sağ göğsümde meme ucuna yakın bi kitle oluşmuş akşam ağrı vardı sabah resmen bi meme ucu daha oluşmuştu sancısıda cabası tabi ovuyorum felan geçmiyor sonrabüyük bi acıyla sıktım orayı içinden süt gibi sonra sında da iltihaba benzer sıvı şeyler çıktı sonra duşta tekrar sıktım yine aynı şuan da çok fazla sızlıyor ne olduğunu anlamış değilim internetden araştırdım mastide yakın duruyo içinizde yaşayan yada konuya hakim olan varmı?

Kızlar 8 aylık kızım çok hastalandı gripdi öksürüktü kusma felan derken ek gıda imkanı yok almadı bende sürekli emzirdim sağ göğsümde meme ucuna yakın bi kitle oluşmuş akşam ağrı vardı sabah resmen bi meme ucu daha oluşmuştu sancısıda cabası tabi ovuyorum felan geçmiyor sonrabüyük bi acıyla sıktım orayı içinden süt gibi sonra sında da iltihaba benzer sıvı şeyler çıktı sonra duşta tekrar sıktım yine aynı şuan da çok fazla sızlıyor ne olduğunu anlamış değilim internetden araştırdım mastide yakın duruyo içinizde yaşayan yada konuya hakim olan varmı?
Neden ellediniz ki böyle bir sorun varken? Keşke acile başvursaydınız sizi hemen alırlardı polikliniğe. Randevu alamasanız bile. Süt bezesi diyeceğim ama doları iltihap akıtmaz bende de vardı çünkü içerde şişlik oluyor ondan. Geçmiş olsun ama burada zaman kaybetmeyin. Önemli bir durum olabilir. Değilse bile iyice temizlenir

Sıkman yanlıs olmuş belki yayılmayan bıseyı yayacaksın
bence acil doktora git

Sıkman yanlıs olmuş belki yayılmayan bıseyı yayacaksın
bence acil doktora git
Sütümü boşaltmamgerektiğini düşünüp sağmak ist3dim aslında o arada ordan da bişey çıktığını gördüm direk sıkmadım ve emzirmeden de hem düş aldım zaten bakalim hayırlısı ne olacak

Back