Bebek Beslenmesi mastit göğüs iltihabı olmuşum:(bu durumda olup varsa görüşlerinizi istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi merga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merga

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
217
1
318
Ordu
arkdaşlar doktora gitim mastit göğüs iltihabı olmuşum enfeksiyondan dolayı..doktor sürekli göğsünü sağ dedi..sağıyrm bende ama hala aynı durumda..şimdi budurmda olan arşdalar varmı varsa geçtimi masttiitn neler yaptınız lütfen yazın

arkdaşlar doktora gitim mastit göğüs iltihabı olmuşum enfeksiyondan dolayı..doktor sürekli göğsünü sağ dedi..sağıyrm bende ama hala aynı durumda..şimdi budurmda olan arşdalar varmı varsa geçtimi masttiitn neler yaptınız lütfen yazın

geçmiş olsun bende doğum yapalı 4 ay oldu dogumdan hemen sonra mastit oldugumu söylediler benim bebegimde emmedi hastane tipi pompa kiraladım onla sağdım sana tavsiyem tamamen boşaltma çünkü beyin uyarılıyo daha çok süt dolup daha fazla şişlik ve agrı oluyor ben ılık pansumanlar kaplıcalar soguk uygulamalar ve dünya kadar antibiyotik kullandım ama malesef kurtulamadım çok fazla dr gittim hep mastit dediler antibiyotik verdiler şuan çapa ya gidiyorum onlarda mastit e benziyo dediler ama çözüm yok ultrason biyopsi en sonda MRI oldum bakalım bundan sonra ne diyecekler inşallah sen kurtulursun canım

bende de oldu ve kaç gün ateşler içindeydim..sürekli sütünü sağ ve antibiyotiğini kullan..benim psikolojimi bozdu bu hastalık..halen sütümü çok bekletmem sağarım..korkudan..

2 haftada bir göğüslerimde mastit oluyor şimdiye kadar 7 kere oldu birkaçında antibiyotik kullandım ama bazılarında erken farkedip sağdım surekli o sekilde gecti göğsünde süt kalmasın emzirdikten sonra mutlaka sağ elimde hep pompaya gezdim ve her mastitten sonra sutum azaldı ama tekrar arttı merak etme ben cocuğumun 2 ayını pek yaşamamadım aglamaktan gözlerim şişiyordu suan fena değiliz hala anne sütünle devam ediyoruz cok korkuyorum ama yinede kesilir diye

Back